Meštanka Žablja se polila benzinom i spalila

Grozdana Zekanović (66) iz Žablja u ponedeljak uveče se polila benzinom, a zatim zapalila, svega nekoliko metara od porodične kuće u Ulici Petra Konjovića, gde je sa ćerkom i suprugom živela kao podstanar.

Njeno telo pronađeno je u šiblju, ali nažalost nije joj bilo spasa. Telo je preneto u Institut za sudsku medicinu u Novom Sadu.
Prema rečima jednog komšije, oko 19 časova njen muž je izašao na ulicu i zabrinuto rekao da mu nema žene i da nedostaje jedna kanta s benzinom. Iako su primetili da u obližnjem kanalu nešto gori, svi iz komšiluka su mislili da je neko zapalio suvo rastinje.
Grozdanin suprug Mladenko (68) za “Novosti” kaže da ništa nije ukazivalo da će njegova supruga podići ruku na sebe. Sa njom je, kaže, izrodio petoro dece i prošao rat u rodnoj Bosni i Hercegovini.
Nikada nije pominjala samoubistvo“, kaže Mladenko, dodajući da je bio ranjavan u ratu, a pre izvesnog vremena je imao i moždani udar. “Teško nam je, živimo u siromaštvu, ali nekako smo gurali. Nisam mogao ni da pomislim da bi tako nešto mogla da uradi.
Izvor: 021
PODELI
Prethodni članakNA DANAŠNJI DAN 17.05
Sledeći članakNezakonita praksa: Reklamacije i dalje samo uz JMBG
Avatar
Radio Delta, poseduje dozvolu za rad kao jedina regionalna radio stanica u AP Vojvodini na 89,5 mhz, a koja kao takva zonom rada obuhvata regiju Srema i Bačke gde pripada i Novi Sad. Naša pokrivenost je Južnobački okrug, Srem i veći deo Mačve. Program Delta radija prema istraživanju javnog mnjenja i analizama slušanosti svakodnevno prati preko 180.000 građana Novog Sada i regije (oba pola , pretežno urbane populacije)

OSTAVITE ODGOVOR

Molimo unestite Vaš komentar
Molimo unestite Vaše ime ovde