Menja se trasa autobuskih linija koje prolaze kroz Petrovaradin

Autobusi na linijama 3, 3a, 9, 9a, 19, 60, 61, 62, 64 i 69 menjaju trase kretanja od 5. do 9. jula u periodu od 17 do 6 časova, a 10. jula do 10 časova, navode u JGSP Novi Sad.

Zbog zatvaranja za saobraćaj Beogradske ulice u Petrovaradinu za vreme trajanja Egzita, saobraćaj će se odvijati na sledeći način:
• Linije 3, 3A, 9, 9A, 19, 60, 61, 62, 64 (oba smera)
Umesto Beogradskom i delom Preradoviće ulice, autobusi će saobraćati ulicama Trg Vladike Nikolaja, Kej Skojevaca, Reljkovićeva ulica do Preradovićeve, odakle će nastavljati redovnom trasom.
Pored postojećih stajališta na izmenjenom delu trase koristiće se privremeni par stajališta u Reljkovićevoj ulici (ispred kućnih brojeva 53 i 56), stajalište posle skretanja iz Reljkovićeve u Preradovićevu ulicu (ispred kućnog broja 40) i privremeno stajalište na Keju Skojevaca (neposredno pre uključenja na Varadinski most).
• Linija 69 (oba smera)
Umesto Beogradske ulice, dela Preradovićeve ulice i ulice Dunavske divizije, autobusi će saobraćati Kameničkim putem do ulice Dunavske divizije, odakle će nastavljati redovnom trasom.
Autobusi na liniji 69 koristiće izgrađeno stajalište posle silaska sa Varadinskog mosta.
Izvor:021

OSTAVITE ODGOVOR

Molimo unestite Vaš komentar
Molimo unestite Vaše ime ovde