Lončar: Novozaraženih 131, ukupno 659, dva preminula pacijenta

Ministar zdravlja Zlatibor Lončar saopštio je danas javnosti da je u poslednja 24 časa testirana 371 osoba od kojih je 131 pozitivna na korona virus, to je ukupno 659 obolelih pacijenata, od kojih je 49 na respiratoru.

Lončar je objavio i da su dve osobe izgubile život, te je ukupan broj umrlih u našoj zemlji 10.

Loncar: Vernik sam, ali poštujemo šta struka kaže

Ministar zdravlja Zlatibor Lončar izjavio je danas da poštuje crkvu, te da je i sam vernik, ali napominje da se sve mere u cilju suzbijanja virusa korona sprovode na preporuku struke, kojoj se veruje, i da će se tako nastaviti i ubuduće.

“Izuzetno poštujemo sve, apsolutno. Vernik sam, idem u crkvu, ali počeli smo ovu priču tako da slušamo šta struka kaže, tako ćemo i da nastavimo”, rekao je Lončar upitan da prokomentariše saopštenje Sinoda SPC.
Lončar: Policijski čas vikendom od 15 časova
BEOGRAD – Ministar zdravlja Zlatibor Lončar izjavio je danas će policijski čas vikendom počinjati od 15 časova zbog velikog broja ljudi koji i dalje ne poštuju mere donete od strane Vlade i napuštaju svoje domove.

Na konfereneciji za novinare u Plati Srbija, on rekao i da trenutno ima dovoljno zaštitne opreme za medicinske radnike, a da večeras dolazi avion iz Emirata koji će dopremeti još.

OSTAVITE ODGOVOR

Molimo unestite Vaš komentar
Molimo unestite Vaše ime ovde