Lokacije u Srbiji za organizaciju najlepših svečanosti

Najlepše svečanosti poput rođendana, novogodišnjih proslava i drugih prilika zaslužuju posebne ambijente koji će da upotpune doživljaj. Srbija je srećom zemlja koja može da ponudi nešto za svačiji ukus, pa bilo da tražite moderne i urbane prostore ili prirodne ambijente, nešto sigurno možete pronaći za sebe. 

 

Ukoliko pripremate proslavu ili želite da proverite gde se to po Srbiji održavaju najbolje rođendanske, svadbene i novogodišnje proslave, evo nekoliko zanimljivih stavki. 

#1 Beogradski hoteli – moderno i urbano okruženje

Jedna od najpopularnijih opcija za bilo koji tip proslava su svakako beogradski hoteli. Urban i moderan enterijer u kombinaciji sa vrlo profesionalnim i ljubaznim osobljem je ono što prestoničke hotele čini uvek kvalitetnim izborom. U ovom hotelu na primer, novogodišnje veče i svadbe se uvek pamte kao odlični provodi, mada verujemo da ne biste pogrešili ni sa drugim objektima sličnog ranga i usluge. 

 

Prednost hotela kao glavnog izbora za neku proslavu je uglavnom to što oni obezbeđuju sve – od lepog prostora do profesionalne usluge, pratećih elemenata, dekoracije i svega o čemu bi inače trebalo da “brinete”. Zbog toga ne čudi što se najveći broj različitih proslava odvija upravo u hotelima, naročito kada je organizatorima važno da neko postoji neko ko će obezbediti najveći deo potrebnih stvari. 

#2 Fruška gora – proslave u prirodi

Fruška gora, osim što je jedna od najlepših srpskih lokacija za odmor, ujedno je i idealan ambijet za organizaciju različitih vrsta proslava. Vinarije na Fruškoj gori i etno kompleks Vrdnička kula nude mnogo mogućnosti za organizaciju proslave iz snova, barem kada je lep, romantičan i prirodni ambijent u pitanju. 

 

Fruška gora je naročito popularna lokacija tokom proleća i leta, kada se na njenim obroncima organizuju najlepša venčanja i rođendani u prirodi. Ukoliko uz lepu svečanost želite da priuštite svojim gostima i pravi turistički doživljaj – opet ste na pravom mestu. Vidikovci, restorani, vinarije i izletišta Fruške gore oduševiće baš svakog ljubitelja prirode, pogotovo one vojvođanske. 

#3 Obale reka i jezera – svečanosti sa prelepim pogledom

Na obalama reka i jezera se najlepše uživa, a to dokazuju i brojni objekti smešteni upravo na ovakvim mestima, u kojim se organizuju proslave različitih vrsta. Srebrno jezero je, na primer, vrlo zanimljiva lokacija ukoliko želite proslavu sa pogledom na jezero, a ova opcija nije usamljen predlog. Osim samog pogleda, na ovoj lokaciji možete računati na vrlo savremeno opremljene restorane, hotele, vikendice, šetališta, pa će uživanje za vaše goste biti višestruko. 

 

Tu su i druga jezera poput Palićkog, a na vama je samo da odlučite koje jezero pruža lepši i romantičniji ambijent. Čak i ako ne želite da se udaljavate previše od samog grada, ovakav ambijent možete imati i u Beogradu. Ada Ciganlija je jedno od najlepših mesta za proslave raznih vrsta, što potvrđuju bukirani restorani u kojima se gotovo svakog vikenda dešava neka svečanost. Razmislite o tome šta preferirate – odluka, sigurno, neće biti jednostavna s obzirom na lepote navedenih ambijenata. 

#4 Dvorci Srbije – raskošan ambijent 

Dvorci Srbije su definitivno najlepša kulturna blaga naše države. Ujedno su idealna za proslave posebnih prilika, kada imate mogućnost da najlepše trenutke pretvorite u bajku. Bajkovito je reč koja najbolje opisuje raskošne vrtove, arhitekturu i enterijer ovih dvoraca, pa su svelanosti organizovane u njima definitivno jedinstvene i prelepe. 

 

Dvorac Fantast u Bečeju je primer takvog mesta koje odiše elegancijom, a odlična opcija je i dvorac Kaštel (Ečka), a jedino što možemo da uporedimo sa ovako raskošnim dvorcima su čuvene vile, poput vile Jelena u Beogradu. Iako vile imaju nešto modernije ruho u odnosu na dvorce, naročito one koje su skorije građene, može se reći da takođe pružaju vrlo raskošan ambijent za posebne prilike. 

 

Verujemo da ste među navedenim predlozima pronašli neku lepu opciju i za vaš rođendan, venčanje ili drugu vrstu proslave. Srbija zaista nudi niz mogućnost za organizaciju neobičnog događaja, a sve što treba je da malo istražite i rezervišete neko od prelepih mesta u prirodi ili urbanim sredinama, koje će vam sigurno pružiti odličan provod i lepe uspomene. 

OSTAVITE ODGOVOR

Molimo unestite Vaš komentar
Molimo unestite Vaše ime ovde