Konferencija za novinare u Novosadskoj Toplani

JKP Novosadska Toplana održalo je završnu konferenciju za novinare, povodom rada preduzeća i postignutih rezultata u 2017.godini.

Direktor Dobrosav Arsović, rekao je da je i više nego zadovoljan postignutim u ovoj godini, ali i da je ponosan što je Toplana ovu grejnu sezonu dočekala potpuno spremno bez bojazni da će bilo šta što je u nadležnosti Toplane ugroziti kvalitet usluge.

Isključivo dobro poslovanje omogućilo je da za 2017.godinu Toplana opredeli čak milijardu i 150 miliona dinara za radove na rekonstrukciju vrelovodne mreže, koja je u Novom Sadu na nekim mestima stara do 35 godina. Neophodno je i narednu godinu nastaviti ovim tempom , kako bi se vrelovodna mreža u Novom Sadu svrstala u prosek starosti vrelovodne mreže evropskih gradova.

Osim nastavka rekonstrukcije vrelovodne mreže, Novosadska toplana  ima i planove za Kinesku četvrt ali i za obnovu mreže Kliničkog centra.

Dalji planovi za 2018.godinu vezani su za projekat izgradnje kogeneracionog postrojenja Jug, čija je vrednost 500 miliona dinara i u potpunosti će biti finansiran iz sredstava  Toplane.

OSTAVITE ODGOVOR

Molimo unestite Vaš komentar
Molimo unestite Vaše ime ovde