Kompanija Nexe group na 44.Međunarodnom sajmu građevinarstva

Kompanija Nexe group i ove godine predstsavila  je svoje proizvode i usluge  na 44.Medjunarodnom sajmu gradjevinarstva u Beogradu.

Osnovna delatnost ove kompanije  je proizvodnja građevinskih materijala (cementa, cigle, crepa, betona, agregata, betonskih elemenata, keramičkih pločica), a u Grupi se nalazi i firma koja se bavi građevinarstvom.

Pored standardnih proizvoda, akcenat suove godine  stavili i na promociju novih građevinskih materijala, koji se proizvode u više pogonea ove kompanije širom Vojvodine.

Osim  Srbije, proizvodi Nexe grupe se izvoze i u zemlje regiona, ali i šire.

POLET-KERAMIKA NOVI BEČEJ, svoj program keramičkih pločica predstavili su na ovogodišnjem sajmu u sklopu Nexe grupe, a kako kažu cilj im je kvalitet kao I praćenje trendova u pogledu dizajna samih pločica

Ovogodišnji Medjunarodni sajam građevinarstva trajaće do 21.aprila,a ovaj sajam već godinama važi za jedan od najznačajnijih I najvećih događaja u građevinskoj industriji u ovom delu Evrope. Kompanija Nexe group je i ove godine, kvalitetom i paletom svojih proizvoda ,dokazala zašto je jedan od lidera među proizvođačima građevinskog materijala u regionu .

OSTAVITE ODGOVOR

Molimo unestite Vaš komentar
Molimo unestite Vaše ime ovde