Jedan od najtraženijih mladih bendova Greta Van Fleet večeras na Exitu

Druge večeri Exit festivala, publiku su na glavnoj bini zabavljale svetske zvezde The Chainsmokers, a ljubitelji elektronskog zvuka u ranim jutarnjim satima imali su priliku da uživaju uz Pola Kalkbrenera.

Drugo veče festivala obeležila je i proslava 30 godina postojanja i rada novosadskog benda Atheist Rap.
Atheist Rap je na Fjužn bini publici u punom sastavu priredio spektakl od dva sata svirke, dok su se na video bimu smenjivale video poruke sa čestitkama njihovih kolega, muzičara i obožavalaca.
Na istoj bini nešto ranije je obeležena i 20. godišnjica rada benda Elvis Jackson, dok je u ranim jutarnjim satima publiku oduševio nastup

nešto mlađih izvođača – Who See iz Crne Gore, čiji je nastup počeo u 4.30 sati ujutru.
Obožavaoci repa, hip hopa i trep muzike od pre nekoliko godina imaju i svoju oazu „Cockta Beats“ binu, na kojoj su sinoć nezaboravnu atmoferu napravili novosađani Bekfleš, kao i reper Krešo Bengalka iz Hrvatske.
Čuveni frontmen Pantere je sa svojim novim bendom The Illegals pripremio specijalni nastup sastavljen od vanvremenskih Panterinih hitova.
Na više od 40 bina druge večeri Egzita ređale su se svetske zvezde, a domaća podrška stigla je od bendova Ritam nereda i Partibrejkers, koji su nastupili na glavnoj bini od 19 sati, kao i od DJ Kristijana Molnara na elektronskoj „Dens Areni“.
I ove godine na Egzitu je među posetiocima najpopularnija bina „Silent disco“, otvorena je i ulica „kraft“ piva, a dostupan je i drugi prateći sadržaj, poput mesta za friziranje, šminkanje i ekstremni sport.
Treće veče Exit festivala donosi nastup jednog od najtraženijih mladih bendova, Greta Van Fleet, i mnogih drugih, a satnicu pogledajte u prilogu.
MAIN STAGE
20h Buč Kesidi
21h Van Gogh
22.30h Tom Voker
00.00h Greta Van Fleet
01.45h Dub FX
03.00h TBA
04.30h Lady Lee
MTS DANCE ARENA
21h Coeus
22h Lorens Klajn b2b Forniva
23h Satori Live
00.30h Adriatique
02.00h Tale of us
04.00h Solomun
06.00h Solomun + 1 ft. Tale of us
FUSION STAGE
21h Ki
21.50h Sixth june
22.50h Kal
00.10h Bassivity Showcase Elon, Fox, Kuku$, Sara Jo, Senidah, Surreal
02.40h Crnila remix
03.40h Frenkie, Kontra, Indigo
04.45h Bjesovi
Festival traje do nedelje.

OSTAVITE ODGOVOR

Molimo unestite Vaš komentar
Molimo unestite Vaše ime ovde