Humanitarna Trka za život 2020 na Jahorini

Olimpijski centar Jahorina treću godinu za redom organizuje humanitarnu akcije bilo da je reč u zimskoj ili letnoj turističkoj sezoni i tim povodom je obradovao veliki broj ljudi kojima su novčana sredstva od akcije i više nego bila potrebna.

Humanitarna akcija „Trka za život“ će se realizovati 23. Februara u 12 časova na Poljicama a sredstva prikupljena ovom akcijom ići će na račun Udruženja za pomoć deci i omladini sa posebnim potrebama “Sunce” sa Pala i „Srce za djecu“ iz Sarajeva. Akcija podrazumeva ski trku u kojoj će učestvovati svi ljubitelji Jahorine od dece do veterana i svi zajedno za jedan cilj život, radost i bezbrižnost korisnika ovih udruženja – DECE. Trka će biti podeljena u dve kategorije – ODRASLI (stariji do 12 godina) I DECA (mlađi od 12 godina). Nagrađeni će biti troje najbržih u svim kategorijama:Muškarci x 3, Žene x 3, Djeca x 3, najbrži border i najbrža borderka.

Nakon trke uslediće i humanitarni koncert sa početkom u 14:00 časova takođe na platou Poljice – sve učesnike trke i goste Jahorine svojim nastupom će uveseliti OK Band.

Učešće u humanitarnoj akciji je moguće i kupovinom posebno dizanijranih majica za ovu priliku koje će se 7 dana pred trku prodavati na lokaciji Poljice ali i u Jahorina shopu u Olimpijskom baru na vrhu planine po cijeni od 20 KM! Sva sredstva prikupljena od kotizacije i prodaje majica će biti opredeljena u humanitarne svrhe.

Informacija u vezi trke:

Kada: Subota, 23. februar 2020 godine u 12:00 časova;
Gdje: Poljice, Jahorina
Kategorije: deca i odrasli;

Prijave:

Za sve, koji budu bili na Jahorini, prijave i uplate će se vršiti na Poljicama na dan trke Svoje mesto na trci možete rezervisati već sad ukoliko popunite formular ispod a uplatu možete izvršiti elektronskim putem ili na gore pomenutoj lokaciji do 23.2.2020 godine do 10 časova.

PRIJAVITE SE OVDE

OSTAVITE ODGOVOR

Molimo unestite Vaš komentar
Molimo unestite Vaše ime ovde