„Grand tours“ spremno dočekuje jesen

Turistička agencija Grand turs, osim po svojim ponudama poznata je i po tome što  svi oni koji požele da putuju preko njih u Grčku imaju na raspolaganju hotelski smeštaj koji je u posedu same agencije.

Iz agencije kažu da su veoma  zadovoljni kako je prošla letnja sezona u Grand tursu, a na ovogodišnjem sajmu turizma u Novom Sadu fokus je bio i na ponudi koju imaju za hotel u Krupnju, koji je takođe u posedu Grand tursa.

 

Ponude za jesenju sezonu uveliko se prodaju, a najpopularniji su jednodnevni aranžmani u neki od gradova u regionu. Takođe, svi zainteresovani posetioci sajma koji su svratili na štand Grand tursa, mogli su da se upoznaju i sa ponudama za doček Nove godine i destinacijama za zimovanje.

Ni ovaj put svi oni koji žele da putuju preko Grand turs-a  neće biti uskraćeni na popuste u vidu First i last minute ponuda koje će važiti za zimsku sezonu, a za sve informacije možete da posetite agenciju u Železničkoj ulici broj 23 a u Novom Sadu ili pozvati na br telefona 021/422-324

PODELI
Prethodni članakNa današnji dan 10.10
Sledeći članakIntegralni kolači sa čokoladom
Avatar
Radio Delta, poseduje dozvolu za rad kao jedina regionalna radio stanica u AP Vojvodini na 89,5 mhz, a koja kao takva zonom rada obuhvata regiju Srema i Bačke gde pripada i Novi Sad. Naša pokrivenost je Južnobački okrug, Srem i veći deo Mačve. Program Delta radija prema istraživanju javnog mnjenja i analizama slušanosti svakodnevno prati preko 180.000 građana Novog Sada i regije (oba pola , pretežno urbane populacije)

OSTAVITE ODGOVOR

Molimo unestite Vaš komentar
Molimo unestite Vaše ime ovde