Gradonačelnik se zahvalio Novosađanima za strpljenje

Gradonačelnik Miloš Vučević javno se izvinio Novosađanima na otežanom kretanju kroz grad, zbog obimnih radova širom grada.

On se sugrađanima i zahvalio na strpljenju, rekavši da mnogi razumeju zašto su i koliko su ti radovi neophodni i usmereni na boljitak, a uz to je najavio još investicija, od kojih je prva u Partizanskoj ulici.

– Sezona je građevinskih radova i svestan sam toga da to nekad iritira i otežava funkcionisanje, ali, naposletku, to daje rezultate – kazao je Vučević. – Posle dugo godina ni u jednom delu Novog Sada nema nestašice vode ni pri najvećim temperaturama, a Novi Sad može da se pohvali da ni po najjačoj zimi nije imao nijednu havariju toplifikacionih i vodovodnih sistema. Sve ivesticione aktivnosti, koje su više nego vidljive u gradu, usmerene su na poboljšanje kvaliteta života građana i kvalitetniju komunalnu infrastrukturu. Ponosan sam na to što radimo.

On je rekao i da se nada da će mnogi radovi biti završeni pre rokova, a prvenstveno Jevrejska ulica. Usput se dotakao i kreativnosti pojedinih Novosađana, koji su na društvene mreže postavili mapu kretanja kroz grad.

– Ponovo je proradila čuvena novosadska duhovitost, koja pokazuje duh grada i da su ljudi ipak svesni da je to u opštem interesu – rekao je Vučević.

Izvor: Dnevnik

OSTAVITE ODGOVOR

Molimo unestite Vaš komentar
Molimo unestite Vaše ime ovde