Gradonačelnik posetio kompaniju „Ninamedia“

Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević obišao je u sklopu redovnih poseta uspešnim privrednim subjektima u Novom Sadu, kompaniju “Ninamedia“ koja odnedavno posluje na novoj adresi, u Futoškoj ulici, u zgradi koja je namenski građena radi unapređivanja i modernizacije njihove osnovne deltanosti.

Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević izjavio je da je uvek interes Grada da pomogne sve one kompanije koje su ponikle iz Novog Sada i koje su vremenom, možda i, prerasle naš grad u smislu kapaciteta posla i broja klijenata.

“Ninamedia“ je kompanija koja već 17 godina uspešno posluje u Novom Sadu, uz kontinuiran razvoj, tako da trenutno zapošljava oko 200 ljudi. Bavi se praćenjem medija, analizama medijskog sadržaja, prevodilačkim uslugama, medija monitoringom, arhiviranjem medijskog sadržaja, a od kraja 2007. godine istraživanjem tržišta i javnog mnjenja, implementiranjem novih softvera i metodologija u istraživačkim projektima.

Osim konstantnog ulaganja u ljudske resurse, razvoj i primenu novih tehnologija, vlasnik kompanije Dragan Radić, istakao je i neophodnost ulaganja u infrastrukturu kao jedan od značajnih faktora kontinuiranog unapređenja poslovanja.

Novi poslovni centar je osnova na kojoj se temelji značajan deo razvojnih planova ove kompanije. Moderni tehnički i tehnološki uslovi stvorili su mogućnost za formiranje  NIMMA HUB-a, jedinstvenog poslovnog čvorišta u kome će se kroz saradnju sa partnerskim kompanijama regionalnom tržištu nuditi integrisani odgovor na sve prisutnije potrebe savremenog poslovanja.

OSTAVITE ODGOVOR

Molimo unestite Vaš komentar
Molimo unestite Vaše ime ovde