„Grad Sunca“ ulepšao vikend na Zlatiboru

Uspešna saradnja Turističke organizacije Zlatibor i grada Trebinja započeta je promocijom najposećenije srpske planine u ovom hercegovačkom gradu, a nastavljena je  gostovanjem predstavnika TO Trebinje i Herceg kuće na Zlatiboru.
Gosti iz Trebinja iskoristili su sunčanu subotu i prepun Kraljev trg da brojnim gostima Zlatibora predstave turističku ponudu Trebinja i okoline.

Poznato kao „grad Sunca“ i omiljeno medju turistima iz Srbije, Trebinje se može pohvaliti brojnim prirodnim lepotama i kulturno istorijskim spomenicima, manastirima, gastronomskim specijalitetima i nadaleko čuvenim vinom. Radoznali posetioci imali su priliku da se informišu o turističkoj ponudi „grada pod platanima“, ali i da degustiraju i pazare proizvode Hercegovačke kuće, medju kojima su najtraženiji bili Tvrdoško vino, sir u maslinovom ulju, domaći med i kozmetički proizvodi od lekovitog bilja.


Promociju je uveličao i nastup KUD-a „Alat Swisslion“ koji je igrom i pesmom dočarao duh Hercegovine.

PODELI
Prethodni članakDeo Detelinare bez tople vode
Sledeći članakSavršeno brzinski domaći hleb: Mekano i izdašno testo koje ćete obožavati!
Avatar
Radio Delta, poseduje dozvolu za rad kao jedina regionalna radio stanica u AP Vojvodini na 89,5 mhz, a koja kao takva zonom rada obuhvata regiju Srema i Bačke gde pripada i Novi Sad. Naša pokrivenost je Južnobački okrug, Srem i veći deo Mačve. Program Delta radija prema istraživanju javnog mnjenja i analizama slušanosti svakodnevno prati preko 180.000 građana Novog Sada i regije (oba pola , pretežno urbane populacije)

OSTAVITE ODGOVOR

Molimo unestite Vaš komentar
Molimo unestite Vaše ime ovde