Dve humanitarne akcije do kraja “Novosadskog Winter Festa”

“Novosadski Winter Fest” biće svečano zatvoren u petak, 29. decembra, a do kraja festivala biće organizovane dve humanitarne akcije na Trgu slobode.

Organizatori pozivaju sve da do 30. decembra doniraju slatkiše i slaniše koje će tokom januara 2018. godine, u vidu novogodišnjih paketića, odneti i podeliti deci na Kosovu i Metohiji, u saradnji sa opštinom Gračanica. Kutija za doniranje nalazi se svakog dana na Trgu slobode.

Druga humanitarna akcija održaće se u četvrtak, 28. decembra na Trgu slobode. U cilju unapređenja kvaliteta života beskućnika u Novom Sadu u toku zimskog perioda, organizuje se humanitarna akcija “Novogodišnja trpeza za beskućnike Novog Sada” radi prikupljanja donacija u korist korisnika Svratišta za beskućnike i beskućnike koji se nalaze u domu u Futogu.

“Novogodišnja trpeza za beskućnike Novog Sada” održaće se od 14 do 18 časova u organizaciji neformalne grupe građana “Trpeza za beskućnike” u saradnji sa “Udruženjem građana Novi Sad” i grupom “2 minuta tišine” i organizacijom “Novosadskog Winter Festa”.

Sredstva koju tom prilikom građani mogu donirati su: konzervirana hrana, hrana sa deklaracijom, vakumirana hrana, bezalkoholna pića u originalnom pakovanju, sredstva za higijenu (četkice i paste za zube, sapuni, šamponi, asepsol ili slično i vlažne maramice), zimska odeća i obuća, nov donji veš i čarape i vreće za spavanje.

Organizatori pozivaju i preduzeća kao što su picerije, restorani, pekare, roštiljnice itd. da se priključe akciji tako što će donirati svoje proizvode u periodu od 25. decembra 2017. godine do 03. januara 2018. godine kako bi im svaki dan tokom praznika bio obezbeđen svež obrok.

PODELI
Prethodni članakBebe rođene 26.12.2017.
Sledeći članakSve više građana tuži državu
Radio Delta, poseduje dozvolu za rad kao jedina regionalna radio stanica u AP Vojvodini na 89,5 mhz, a koja kao takva zonom rada obuhvata regiju Srema i Bačke gde pripada i Novi Sad. Naša pokrivenost je Južnobački okrug, Srem i veći deo Mačve. Program Delta radija prema istraživanju javnog mnjenja i analizama slušanosti svakodnevno prati preko 180.000 građana Novog Sada i regije (oba pola , pretežno urbane populacije)

OSTAVITE ODGOVOR

Molimo unestite Vaš komentar
Molimo unestite Vaše ime ovde