Dogovorena obnova stadiona u Zrenjaninu

Predsednik Vlade Vojvodine Igor Mirović prilikom današnje posete Zrenjaninu najavio je da će ovaj grad dobiti podršku pokrajine za različite projekte, za rekonstrukciju stadiona, kao i za komunalnu infrastrukturu. Naveo je i da se na jesen očekuje druga zajednička sednica republičke i pokrajinske vlade, gde će biti razmatrani i projekti od interesa za veliki broj lokalnih samouprava u Vojvodini.

Mirović je posle sastanka sa gradonačelnikom Čedomirom Janjićem i obilaska Opšte bolnice „Đorđe Jovanović“ i Gradskog stadiona, rekao da je dogovorena rekonstrukcija atletskog stadiona, neophodnih radova u bolnici i na uređenju komunalne infrastrukture u gradu.

Po njegovim rečima, upravi Opšte bolnice je upućen nalog da intenzivira sve projekte koji se tiču održavanja, ali i rekonstrukcije pojedinih blokova bolnice.

Očekuje da u septembru ili oktobru bude održana druga sednica Vlade Srbije i Pokrajinske vlade, na kojoj će se, kako je naveo, razmatrati zajednički projekti od interesa za sve lokalne samouprave u Vojvodini, a u kojima može da učestvuje i Vlada Srbije.

 

OSTAVITE ODGOVOR

Molimo unestite Vaš komentar
Molimo unestite Vaše ime ovde