Dejan Ljevnaić: Ove godine Jahorina je u velikom investicionom ciklusu

Jahorina je postal sinonim za ulaganje i razvoj, a sve to dovelo je do toga da se na ovoj planini nižu rekordne sezone. Ova letnja sezona takođe beleži veliku posećenost, a ono što je karakteriše jesu i radovi na velikim investicijama. Na Jahorini su u toku radovi na sedam značajnih projekata koji napreduju odlično, a završetak svih radova planira se do početka zimske sezone 1. decembra. Najveći i najznačajniji projekat je svakako izgradnja gondole koja će obezbediti neprekidan rad skijališta i povezivanje skijaških staza Poljica i Skočina.

Šta će sve ova ulaganja doneti Jahorini i njenim turistima, pitali smo direktora Olimpijkog centra Jahorina Dejana Ljevnaića.

PODELI
Prethodni članakBez vode ulice Lilike Bem i Takovska
Sledeći članakOd septembra novi kulturni i edukativni sadržaji na Klisi
Avatar
Radio Delta, poseduje dozvolu za rad kao jedina regionalna radio stanica u AP Vojvodini na 89,5 mhz, a koja kao takva zonom rada obuhvata regiju Srema i Bačke gde pripada i Novi Sad. Naša pokrivenost je Južnobački okrug, Srem i veći deo Mačve. Program Delta radija prema istraživanju javnog mnjenja i analizama slušanosti svakodnevno prati preko 180.000 građana Novog Sada i regije (oba pola , pretežno urbane populacije)

OSTAVITE ODGOVOR

Molimo unestite Vaš komentar
Molimo unestite Vaše ime ovde