Comedy fest od 18. do 22.oktobra u bioskopu Arena cineplex

Drugi po redu Comedy fest biće održan od 18.-22 oktobra u Areni cineplex.

Na programu će se naći 10 premijernih naslova od koji bar polovina neće imati kasniju bioskopsku distribuciju. Fokus ovogodišnje selekcije je na evropskoj filmskoj komediji koja u poslednjih nekoliko godina doživljava pravi procvat, naročito u Španiji, Francuskoj i Italiji.

Španska komedija JUNAČINE, jedan od najgledanijih filmova u Španiji prošle godine, svećano će otvoriti ovogodišnji COMEDY FEST,  dok Francuze predvodi poznati reditelj Bruno Kiš filmom TUĐU GLAVU NOSIM, koji je tek pre par nedelja imao francusku premijeru, a svi posetioci će biti u prilici da pogledaju i još neke francuske, ali i italijanske, britanske kao i američke komedije.

Čast da zatvori ovogodišnju smotru pripala je slovenačkom filmu PR’HOSTAR  Luke Marčetića, prošlogodišnjem iznenađujućem hitu, snimljenom po You Tube senzaciji,  koji je sa preko 200,000 gledalaca postao jedan od najgledanijih filmova u Sloveniji svih vremena.

Karte za Comedy Fest u prodaji su na blagajnama Arene Cineplex po redovnim cenama, a naš savet je da ih kupite na vreme  i nasmejete se uz kvalitetne komedije.

 

OSTAVITE ODGOVOR

Molimo unestite Vaš komentar
Molimo unestite Vaše ime ovde