Četvrta prolećna „Novosadska cvetna pijaca“ 03. i 04. maj 2019. godine na platou ispred SPENSa

Četvrta prolećna „Novosadska cvetna pijaca“ 03. i 04. maj 2019. godine na platou ispred SPENSa

Nakon malog predaha tokom praznika, odlučili smo sa našim izlagačima da organizujemo četvrtu „Novosadsku cvetnu pijacu“, 03. i 04. maja. Lokaciju nismo menjali, tako da nas svi naši sugrađani i sugrađanke, kao i posetioci našeg grada, mogu pronaći u petak i subotu na platou ispred SPENS-a, gde ćemo zajednički obojiti plato u prolećne boje.
Cilj organizovanja ovih manifestacija je da promovišemo male proizvođače i da im omogućimo da predstave svoje proizvode našim sugrađanima. Kroz ovakav vid promocije različitih profila izlagača i proizvođača, omogućavamo da unaprede svoju ponudu, plasiraju svoje proizvode, ostvare poslovnu saradnju sa ostalim proizvođačima i da promovišu svoju delatnost.

Na četvrtoj prolećnoj „Novosadskoj cvetnoj pijaci, svim našim sugrađanima, sugrađankama i posetiocima Novog Sada će se predstaviti veliki broj proizvođača i izlagača cveća, sadnica, opreme za hortikulturu, meda, hrane, umetničkih zanata. Naši izlagači su pripremili raznovrsnu ponudu sezonskog cveća, sadnica četinara i lišćara, kaktusa, perena, rasada, opreme za sadnju i baštu, nešto zdravo i slatko i slano, ručno proizvedeno i ukrasno, tako da vas pozivamo da nas posetite i pronađete nešto za sebe i svoje najmilije. Naši izlagači se svaki put trude da našim sugrađanima predstave neke nove vrste biljaka. Kao i do sada svaki savet oko nege određene biljke se mogu dobiti od izlagača.

Narednu „Novosadsku cvetnu pijacu“ planiramo da organizujemo 10. i 11. maja 2019. godine. Pozivamo sve građane i građanke kao i medije da posete četvrtu prolećnu „Novosadsku cvetnu pijacu“ kako bi na vreme mogli da urade prolećno uređenje svojih balkona i vrtova i na taj način doprinesu podizanje kulture sadnje i ozelenjavanja.

OSTAVITE ODGOVOR

Molimo unestite Vaš komentar
Molimo unestite Vaše ime ovde