„Budi i ti EKO“ sutra u Eđšegu

Klub ljubitelja biciklizma Eko Kurir organizuje festival „Budi i ti EKO“ koji se održava sutra 16. novembra od 18h u KS Eđšeg, sa ciljem da se obeleži Svetski dan ekoloških pokreta, proslavi 6. rođendan Eko Kurira i predstave novosadske organizacije na sajmu prijatelja Eko Kurira.

Organizatori najavljuju bogat program, zanimljiva izlaganja, uzbudljive prezentacije, osvrt na realizovane akcije u prethodnoj godini, kao i najavu novih projekata za narednu godinu.

Događaj će svojim prisustvom uveličati prijateljske organizacije, kao što su: Noa Kuf, Invicta bike, Kurbla, JCI Novi Sad, Novosadski volonterski centar, Aktiv NS, Knjigom do osmeha, Srbija za mlade, Planinarsko-rekreativna sekcija Novi Sad i drugi, dok će muzički talas pozitivne energije poteći od DJ Killo Killo.

Istog dana, Eko Kurir u saradnji sa kompanijom Vega IT realizuje projekat Green IT – ozelenjavanje predškolskih ustanova, u osnovnoj školi Marija Trandafil u Veterniku, u kojoj će zajedno sa drugim donatorima zasaditi 86 sadnica. Festival će trajati do 21h, parking za bicikle je obezbeđen, a ulaz je slobodan.

OSTAVITE ODGOVOR

Molimo unestite Vaš komentar
Molimo unestite Vaše ime ovde