Besplatno skijanje na Jahorini na osnovu sezonske karte iz Srbije i Slovenije

Olimpijski centar Jahorina kao jedan od vodećih ski-centara u regionu, saradnjom sa srpskim i slovenskim ski-centrima i razmenom sezonskih ski karata to je još jednom i dokazao. Ugovorom o poslovnoj saradnji između  AD OC „Jahorina“ Pale i JP „Skijališta Srbije“ i AD OC „Jahorina“ Pale i Javno Podjetje Marprom d.o.o. želimo Vas upoznati sa načinom kako brzo i lako možete sa Vašom  sezonskom ski kartom da uživate u skijanju na olimpijskoj Jahorini.

– Da bi ste ostvarili pravo na ski kartu na Jahorini, dragi skijaši priložite:

  1. Sezonski ski pass na kome je jasno istaknuto: vrsta karte (ukoliko nije moguće da piše na karti „Sezonska karta“, onda priložiti fiskalni račun koji dokazuje da se radi o priloženoj karti za sezonu 2018/2019), ime i prezime vlasnika karte i na koje skijalište se odnosi ili da se izdaju vaučeri kao što je to i predviđeno ugovorom.
  2. Lični dokument, pasoš ili ličnu kartu.

 *Karte se lično preuzimaju u direkciji skijališta OC Jahorina i iste se nakon korišćenja vraćaju u direkciju.

Sezonskom ski kartama bilo kog navedenog skijališta ne propustite priliku da na Jahorini doživite još jedno produženo i  nezaboravno zimovanje. OC Jahorina sve što čini je u cilju zadovoljstva svih ljubitelja planine, skijanja i zimskih radosti, zato Vas sve očekujemo na Jahorini.

OSTAVITE ODGOVOR

Molimo unestite Vaš komentar
Molimo unestite Vaše ime ovde