Besplatne grupne posete za decu u Ledenoj šumi

Novi Sad, 20. decembra 2018.- Zimska manifestacija "Ledena suma", vec trecu godinu odrzava se u Dunavskom Ovogodisnja "Ledena šuma" trajace 45 dana i kako je receno, omogucice jedinstveni spoj druzenja, zabave, rekreacije i kulturnih desavanja. FOTO TANJUG/ JAROSLAV PAP/ nr

U nedelji koja će obeležiti kraj zimskog raspusta i početak drugog polugodišta za decu i đake, manifestacija Ledena šuma kroz programe saradnje sa predškolskim i školskim ustanovama omogućuje besplatne ulaznice na klizalište, za grupne posete dece i đaka koji dolaze u pratnji svojih vaspitača, učitelja i razrednih starešina.

Radno vreme klizališta u periodu od 14. do 20.januara je od 11.00 do 22.30 časa a grupne posete i željene termine moguće je rezervisati svakog radnog dana u svim smenama koje su satnicom predviđene na klizalištu.

Zainteresovane institucije se više mogu informisati putem sajta www.ledenasuma.rs i putem društvenih mreža manifestacije.

Za sve one koji nemaju sopstvene klizaljke, postoji mogućnost iznamljivanja po veoma povoljnim cenama.

Manifestacija Ledena šuma se ove godine održava u Novom Sadu do 20. januara, a za sve informacije u vezi sa besplatnim programskim sadržajima i aktuelnostima, stoji Vam na raspolaganju naša služba za pres i komunikacije.

OSTAVITE ODGOVOR

Molimo unestite Vaš komentar
Molimo unestite Vaše ime ovde