„Audicija“ u originalnoj postavi 10. novembra u Novom Sadu

Čuvena predstava „Audicija“ sa originalnim glumačkim sastavom, ali u novom ruhu, biće pred novosadskom publikom premijerno predstavljena 10.novembra na Spensu, a glumci te predstave rekli su da se nadaju da će biti „veselo kao i pre 33 godine“.

Za predstavu u Sarajevu čija je izvedba bila 5. oktobra, vladalo je veliko interesovanje, a prema rečima glumaca publika je isto reagovala kao i pre 33 godine.

Nakon što je osvojila mesto u srcima Sarajlija, tadašnji studenti Admir Glamočak, Emir Hadžihafizbegović, Senad Bašić, Jasmin Geljo, Saša Petrović, Branko Đurić i Željko Ninčić, postaju imena koja zna cela bivša Jugoslavija.

U sklopu jugoslovenske turneje ova predstava igrana je 50 puta u beogradskom Domu Sindakata, gde se svaki put tražila karta više, a prema rečima glumaca-dobar duh, kao i humor koji nikog ne ugrožava a nasmeje je ključ kojim su osvojili publiku.

Beogradska premijera predstave će se održati 9. novembra u Sava Centru,  a za novosadsku premijeru, karte su i dalje u prodaji na blagajni Spensa i na prodajnim mestima Gigstix-a.

 

OSTAVITE ODGOVOR

Molimo unestite Vaš komentar
Molimo unestite Vaše ime ovde