Apres ski party Đorđe David – Fun and ski weekend

Olimpijski centar Jahorina organizuje prvi u nizu dnevni spektakl na Jahorini sa fenomenalnim Đorđem Davidom i sastavom Death Saw! Prva apres ski žurka prilagođena prvenstveno skijašima ali i svim posjetiocima Jahorine zakazana je za 13. decembar 2019. godine i to na ski stazi i pod otvorenim nebom što će dodatno uljepšati planinsku atmosferu. Zabava uz hitove poznatog pjevača počeće u 15:00 časova i tokom dvočasovnog nastupa nizaće se poznati hitovi rok muzike.

U okviru drugog termina otvarnja nove ski sezone i Fun and Ski weekenda Olimpijski centar Jahorina odobrava popust na sve ski karte koje se kupe i koriste u terminu do 15. decembra. Za sve skijaše tokom vikenda, 13.-15. decembar, će u pogonu biti i noćno skijanje i to u terminu od 18:00 do 21:00 čas, a nove snježne padavine najavljuju odlično pripremljene staze i potpuni užitak u planinskoj idili kako za dnevno tako i za noćno skijanje.

Apres ski žurke će se nastaviti i tokom sezone pa već sada najavljujemo nastupe grupe Regina 25. decembra, zatim OK benda 15. februara i Amadeus Benda 23. februara.

 

PODELI
Prethodni članakNovogodišnji koncerti na zlatiborskom Kraljevom trgu
Sledeći članakIstraživanja dokazala: Kivi leči depresiju?
Avatar
Radio Delta, poseduje dozvolu za rad kao jedina regionalna radio stanica u AP Vojvodini na 89,5 mhz, a koja kao takva zonom rada obuhvata regiju Srema i Bačke gde pripada i Novi Sad. Naša pokrivenost je Južnobački okrug, Srem i veći deo Mačve. Program Delta radija prema istraživanju javnog mnjenja i analizama slušanosti svakodnevno prati preko 180.000 građana Novog Sada i regije (oba pola , pretežno urbane populacije)

OSTAVITE ODGOVOR

Molimo unestite Vaš komentar
Molimo unestite Vaše ime ovde