Andrija Milošević 6. put u Srpskom narodnom pozorištu

Ovim putem najavljujemo već šesto izvođenje u Novom Sadu, monodrame već legendarnog glumca, vrhunskog komičara, nadaleko poznatog  ANDRIJE MILOŠEVIĆA, pod imenom IDEM PUTEM PA ZAGRLIM DRVO, ovaj put u SRPSKOM NARODNOM POZORIŠTU, u ponedeljak 24. februara 2020, sa početkom od 20,00 sati.

Prvo izvodjenje predstave je održano je 7. marta 2019 godine u pozorištu Teatar na brdu u Beogradu, a u Novom Sadu se održalo već 17. marta u Srpskom Narodnom Pozorištu  i od tada već pet puta za novosadsko izvođenje predstave svaki put su sve ulaznice prodate desetak dana ranije.

Ovo je u stvari tragikomedija koja priča o sinu jedincu koji u 40-oj godini traži za njega idealnu ženu za brak. Naravno, u tome mu ne samo pomaže, nego i komanduje, kao i do sad njegova mama, koja ga ipak bolje poznaje od njega samog, a i zna šta bi mu kao njenom sinu bilo najbolje. Njegovo slomljeno srce zbog prve ljubavi, mama pokušava da zaleči raznim kandidatkinjama, te tako naš junak prolazi kroz iskustva o kojima nije ni sanjao…

I na kraju opet ništa. Mamin sin je ostao to što i jeste..

A kako…, videćete na samoj predstavi.

Tekst za predstavu napisao je takodje legendarni Miodrag Karadžić koji je do sada stvorio toliko mnogo uspešnih komedija i likova u njima, a režirala ju je Jana Maričić.

Ulaznice za predstavu, po ceni od 1.200,00 za sedšta u prvih dvanaest redova partera, 1.100,00 za ostalih šest redova u parteru  i središnji deo balkona kao i 1.000,00 za sedišta na bočnim delovima na balkonu, se mogu nabaviti ‘’on lajn’’ preko sajta ili na blagajni Srpskog Narodnog Pozorišta.

OSTAVITE ODGOVOR

Molimo unestite Vaš komentar
Molimo unestite Vaše ime ovde