Alta Moda u Palermu: Dolce & Gabbana prikazali svoju novu kolekciju visoke mode

Dizajnerski duo, Domenico Dolce i Stefano Gabbana u subotu su prikazali svoju nesvakidašnju kolekciju visoke mode na Piazza Pretoriji u Palermu.

Pravi užitak za ljubitelje mode se upravo dogodio u sicilijanskoj prestonici, kad je luksuzna kuća Dolce & Gabbana još jednom dokazala da je majstor u spajanju nespojivog, starog sa novim, tradicije sa savremenim tokovima. Kolekcija je zapravo odavanje počasti Siciliji i Palermu, rodnom mestu dizajnera Domenica.

Čak 126 izdanja je prodefilovalo kroz otvoren prostor, a sve je bilo u znaku punih suknji, velelepnih haljina, raznih kompleta i nesvakidašnjih detalja.

 

Aksesoari su imali motive koje su sa ponosom preuzeti od sicilijanskog folklora, arhitekture, aristokratije. Uticaj španskog, francuskog i arapskog dekorativnog nasleđa se „utisnulo“ na vezovima i čipki.

Boje, oh jake boje! Crvena, zelena, zlatna, bela! Samo nešto navedite i na reviji smo mogli da vidimo. Sve je „prštalo“ od detalja, kolorita, raskoši, jer izgleda da u slučaju Dolce & Gabbane nema preterivanja – više je uvek još više!

Izvor: elle.rs

OSTAVITE ODGOVOR

Molimo unestite Vaš komentar
Molimo unestite Vaše ime ovde