Fruškogorski planinski maraton koji se ove godine organizuje 41. put, održaće se u subotu i nedelju, 28. i 29. aprila, a start je zakazan za 9 časova na Popovici. Predsednik Skupštine Grada Novog Sada i predsednik Organizacionog odbora Fruškogorskog maratona Zdravko Jelušić istakao je važnost ovog maratona i apelovao na vozače da budu strpljivi i da uvaže izmenu režima saobraćaja na delu Fruške gore.

Za učesnike maratona organizovan je i prevoz autobusima JGSP-a koji polaze sa Železničke stanice, staju kod Mosta slobode, u centru Sremske Kamenice i na Popovici na startu maratona, a cena karte iznosiće 110 dinara u jednom pravcu.

Direktor maratona Nenad Sudarov smatra da će ovaj maraton biti posećeniji nego prošlogodišnji i očekuje da će sve proći u najboljem redu.

Saobraćaj će biti zabranjen u oba smera na Fruškogorskom putu od 27. aprila u 18 časova do nedelje, 29. aprila u 20 časova. A u subotu, 28. aprila od 6:30 do 14 časova zabranjuje se saobraćaj u oba smera kao i parkiranje i zaustavljanje vozila.

OSTAVITE ODGOVOR

Molimo unestite Vaš komentar
Molimo unestite Vaše ime ovde