30. Univerexport prodavnica Novosađanima, za punih 30 godina postojanja

Univerexport, vodeći domaći trgovinski lanac na tržištu Srbije, u četvrtak 29. oktobra u 10 časova, otvara vrata svog 30. objekta u svom „rodnom“ mestu – Novom Sadu, na adresi Zmaj Ognjena Vuka 24a.

Povodom otvaranja, svaka 50-ta kupovina biće gratis, a prvih 100 potrošača koji svoju kupovinu budu obavili u novom Univerexport objektu očekuje 100 poklon paketa, dok potrošače očekuju i poklon cegeri.

Među širokom paletom proizvoda, sveže meso i mesne prerađevine AD Bačke, kontrolisanog i vrhunskog kvaliteta, sa prepoznatljivo drugačijim ukusima domaće farme, zauzimaju posebno odeljenje u objektu koje će svakodnevno biti dostupno potrošačima.

Svakim danom od 7 do 22 časa, potrošačima će biti dostupan novi Univerexport objekat, uz poštovanje svih zdravstveno bezbednosnih mera.

Sa otvorene dve kase, zaposleni u Univerexport-u će uvek davati prednost u redu trudnicama, što se podrazumeva i u ostalim Univerexport objektima. Uvek nasmejani, vedri i ljubazni, zaposleni će dati odgovore i pružiti pomoć u svemu za šta budu upitani ili bude zatraženo od njih.

Univerexport je najveći domaći trgovinski lanac, danas broji 160 maloprodajnih objekata na teritoriji Vojvodine i Beograda sa okolinom, sa blizu 3.000 zaposlenih, i širokim asortimanom proizvoda našom rukom pravljenih: uvek svežeg, nikad zamrzavanog mesa, koje za samo 48 sati stiće do polica Univerexport prodavnica sa doomaće farme AD Bačka, kao i organskiih proizvoda pod brendom Organa, pršuta koji je sušen na vazduhu i vina Domaćinstva Vučurević.

Univerexport može sa ponosom da stoji iza kvalitetne usluge, pristupačnih cena i tradicije duge 30 godina.

OSTAVITE ODGOVOR

Molimo unestite Vaš komentar
Molimo unestite Vaše ime ovde