30. „Novosadsko proleće“ od 19. do 21. marta na SPENS-u

Manifestacija “Novosadsko proleće“ koja se u organizaciji Pokreta gorana Novog Sada realizuje tačno tri decenije prepoznata je kao jedan od simbola Grada Novog Sada i sa svojim bogatim sadržajem privlači brojne izlagače i posetioce. Ove godine manifestacija se održava trideseti put, od 19. do 21. marta, na prvom spratu JP SPC „Vojvodina“.

Manifestacija „Novosadsko proleće“ je jedna od najvećih ekoloških, privrednih i turističkih manifestacija u zemlji i jedinstven je primer manifestacije gde se na jednom mestu može naći sve što je potrebno za hortikulturno uređenje, jer su prisutni izlagači iz cele zemlje.

Manifestacija obuhvata tri stalne prodajne izložbe sa preko 150 učesnika. To su izložba hortikulturnog sadnog materijala, cveća i rasadničke robe, zatim izložba pčelarstva, meda i zdravstveno bezbedne hrane i izložba starih i umetničkih zanata.

Kroz manifestaciju „Novosadsko proleće“, Pokret gorana Novog Sada se trudi i zalaže da svim sugrađanima i posetiocima našeg grada pruži priliku da urede svoje balkone, vrtove, bašte, dvorišta kao i da pronađu neki zdrav proizvod za ishranu, kako bi naš grad bio lepši, šareniji, da pozitivno utiče na zdravlje i raspoloženje građana.

Prijave za izlagače su u toku i svi zainteresovani izlagači, sa svih izložbenih celina, se mogu prijaviti putem linka Prijavni formular. Dodatne informacije se mogu dobiti na 021 451 788 ili putem mejla manifestacije@pokretgorana.org.rs, kao i na društvenim mrežama.

Pokret gorana Novog Sada ove godine ima dva jubileja i dva razloga za slavlje. Jedan od jubileja je obeležavanje 60 godina postojanja Pokreta gorana, a drugi jubilej je održavanje 30. „Novosadskog proleća“.

OSTAVITE ODGOVOR

Molimo unestite Vaš komentar
Molimo unestite Vaše ime ovde