3. međunarodni Wellness & Spa Fest održan u Beogradu u hotelu Metropol Palace

Posle pune tri godine 3. međunarodni Wellness & Spa Fest, pod visokim pokroviteljstvom Ministarstva trgovine, turizma i telekomunikacija Republike Srbije održan je u hotelu Metropol Palace u Beogradu. Organizatori ovog festivala su Turistički Svet i Wellness Akademija Peđa Filipović koji su priredili put kroz čaroliju wellness-a, ovog puta s fokusom na “zdravlju iz vode”.

Od prvog Wellnes & Spa Festa, pa do danas, ova oblast prerasla je u čitavu industriju i ozbiljan biznis – vredan 4,5 biliona dolara na globalnom nivou. Kako će se tek razvijati, predviđa se da će snažna sinergija zdravlja i turizma do 2030. činiti čak 22% svetskog BDP-a.

Kada je reč o wellness i spa turizmu u našoj zemlji, začetnik je “Merkur” iz Vrnjačke Banje gde je još 2005. otvoren prvi wellness centar. “Merkur” je tradicionalno predstavio svoju ponudu i na ovogodišnjem, trećem po redu Wellness & Spa festu.

Atomska Banja, prepoznatljiva po svojoj lekovitoj vodi, takođe je predstavila svoju ponudu na ovom festivalu. Direktor marketinga Specijalne bolnice Atomska Banja, Gornja Trepča, Nenad Mladenović izjavio je da je wellness odličan vid ulaganja u sopstveno zdravlje, te je zbog toga pozvao sve da se više posvete sebi i svom zdravlju.

Na kraju dana, kruna čitavog događaja bila je dodela godišnjih priznanja pod brendom Ambasadori dobre usluge najuspešnijima u wellness & Spa industriji.

Neki od dobitnika su Vrnjačka Banja, Soko Banja, Zlatibor, Banja Vrućica i mnogi drugi.

OSTAVITE ODGOVOR

Molimo unestite Vaš komentar
Molimo unestite Vaše ime ovde