13. Kids fest od 1. do 7. novembra u Areni cineplex

U okviru 13. KIDS FEST-a, u periodu od 1. do 7. novembra, širom zemlje najmlađi ljubitelji sedme umetnosti biće u prilici da gledaju najzanimljivije filmske premijere animiranih, igranih i dokumentarnih filmova. Veći deo ovih ostvarenja prikazan je na poznatim svetskim festivalima kinematografije za decu, a za potrebe programa KIDS FEST-a biće sinhronizovani na srpski jezik.

Kao i prethodne godine, u okviru KIDS FEST-a tinejdžeri će moći da pogledaju najaktuelnije filmove namenjene njihovom uzrastu – “Kingsman: Zlatni krug”“Dnevnik Šonjavka: Dugo putovanje”“Izgubljeno nađeno”“Laste i Amazonci”“Sagu o šumi” i “Priču o jezeru” a  cene karata za bioskopske projekcije na KIDS FEST-u su i ove godine, veoma pristupačne.

Ambasadorka 13. Kids festa je pevačica Ana Štajdohar, koja je pozvala sve roditelje da izdvoje svoje vreme i odvedu decu u biuoskop kako bi na najkvalitetniji način proveli vreme sa njima.

Na nama je da vas pozovemo da u narednim danima dođete sa svojim mališanima u Arenu Cineplex i pružite im mogućnost da uživaju u kvalitetnom, ali i zabavnom program za decu.

OSTAVITE ODGOVOR

Molimo unestite Vaš komentar
Molimo unestite Vaše ime ovde