Pozorišne komedija “Zlatni lančić od bižuterije“ bi’e ponovo održana u Novom Sadu, 24. marta 2018 godine sa početkom od 20,00 sati, ovaj put u Velikoj dvorani Pozorišta mladih.

Pozorišna predstava, u kojoj glavnu i jedinu ulogu igra nenadmašivi Andrija Milošević, predstavlja savremenu priču o životnom iskustvu jednog od mnoštva momaka koji su pokušali životnu sreću da nađu u velegradu. Konstadin – Lale je došao u Beograd pun nada i očekivanja. Ali, kao i svaki čovek koji je zaljubljen u sebe i lak život, odjedanput konstatuje da su godine prošle, on školu nije završio, a svi biznisi koje je pokrenuo su propali. Lepih devojaka dosta, ali njemu ne treba žena za život, već neka da ga izdržava. Neka bogata, i takva naleti. Al, sve ostalo, osim bogatstva njenog tate na njoj je strašno! On je oduševljen, računa da je prevario i nju i njenu porodicu, međutim familija bogataša ne bi bila bogata da ih takav može lako prevariti …
Ostalo na predstavi.

Sve poznate karakteristike Andrije Miloševića, uzimajući u obzir urođenu komiku, interaktivni kontakt sa publikom, mnoštvo odigranih uloga u najsmešijim komadima našeg filmskog, televizijskog i pozorišnog glumišta su razlozi zbog kojih ova monodrama pleni pažnju publike i veoma je dobro prihvaćena sa njene strane. Nakon uspešno odigranih predstava pred punim gledalištem na svim kontinentima, većini evropskih zemalja i u skoro svim našim gradovima, na osnovu mnogih poziva da se predstava ponovo igra, odlučili smo se da novosađanima ponovo pružimo priliku da uživaju u predstavi.

Ponovno održavanje predstave u Novom Sadu je idealna prilika za publiku da provede prijatno veče i nasmeje uz more prikladnih, a ne napadnih i ne vulgarnih pošalica.

Ulaznice za ovu predstavu, po cenama od 1.100,00 dinara za parter i 900,00 dinara za galeriju se mogu kupiti u knjižari “MALA VELIKA KNJIGA“ u holu “Pozorišta mladih“ i kroz prodajnu mrežu “GIGSTIX“a.

OSTAVITE ODGOVOR

Molimo unestite Vaš komentar
Molimo unestite Vaše ime ovde