Sitnice koje rado kupujemo, a ujedno su i veoma korisne

Sitnice koje rado kupujemo, a ujedno su i veoma korisne

Oprema za tehnologiju često ume da posluži kao vrlo koristan i efikasan aksesoar, pa ujedno predstavlja dobar razlog da određene svote novca potrošimo upravo na “sitnice”, kojima smo na kraju dana ipak zahvalni što su obavile svoju funkciju na pravi način. 

 

Koliko puta vam je maska za telefon koju ste kupili zbog lepe boje sačuvala uređaj? Čemu dugujete zahvalnost, ako ne selfi štapu, za prelepe kadrove sa putovanja u kojima je stalo apsolutno sve što ste želeli da uhvatite? U nastavku teksta navodimo, pored ovih, i nekoliko drugih stvarčica u koje je uvek vredno uložiti novac. 

#1 Maske za telefon – omiljeni deo opreme za telefone

Maske su neizostavan deo opreme za telefone, a njihovu popularnost itekako opravdava činjenica da odlično štite uređaje, a uz to mu pružaju lepu i vrlo često kreativnu estetsku dimenziju. Izbor je toliko veliki da smo skloni ka tome da uzimamo različite modele iako naš telefon već uživa zaštitu neke maske, samo da bismo ga “osvežili” novom bojom ili dezenom. 

 

Teško je odrediti koji tip maski je popularniji – klasični jednobojni modeli ili maske u najupečatljivijim nijansama, plastične maske ili kožne, sa preklopom ili bez njega – ali sigurno je da najbolje prolaze one koje telefon štite sa svih strana, ne dozvoljavajući nikakvu štetu prilikom padova, udaraca ili drugog fizičkog pritiska na telefon. Na primer, maske za Xiaomi su tražene zbog elegantnog dizajna ali i sjajne zaštite koju pružaju, pa predstavljaju odličan primer maski koje zadovoljavaju sve potrebe korisnika. 

#2 Bluetooth slušalice – muzika i razgovori na praktičniji način

Bluetooth slušalice su najpraktičniji način za slušanje muzike i obavljanje razgovora, bez ograničenja u pogledu dužine kabla i drugih stvari koje vas usporavaju kada obavljate više aktivnosti istovremeno. Upravo su ovakve slušalice najčešći izbor za trening, džoging, ali i svaku vrstu aktivnosti tokom koje želite da uživate u muzici – na praktičniji način. 

 

Bluetooth slušalice dobijaju na popularnosti zbog sve boljih karakteristika sa kojima dolaze, a neke od njih se odnose i na trajnost baterije, sve bolji domet i savršeno čist zvuk koji dolazi – bez opterećenja kablovima!

 

#3 Štapovi za selfie – produžena ruka za fotografisanje

Kada su se pojavili, štapovi za selfi su izazvali buru oprečnih reakcija, ali sigurno je da najbolje fotografije nastaju uz ovaj praktični dodatak. Kupuju se obično pred prilike u kojima su vam potrebni fantastični kadrovi, pa ako planirate na put sa brojnim društvom i već znate da zajedno ne stajete u jedan selfie-kadar, štap za selfi ne samo da je moderan, već i neophodan dodatak za ovakvu priliku!

#4 Držači za mobilne telefone – mesto za telefon i u automobilu

Još jedna vrlo korisna “sitnica” je držač za mobilni telefon, koji je konačno dobio svoje sigurno mesto u automobilu. Bilo da se odlučite za nosač ili magnetni držač za mobilni, jednom kad se naviknete na njega više nećete moći da zamislite da ga nema. Držači su ujedno i vrlo pristupačni, a širok izbor modela i vrsta udovoljava zahtevima i najstrožih korisnika, zbog čega su oni jedan od najtraženijih dodataka za telefone

#5 USB gedžeti – dodaci koje rado koristimo

Gedžeti, osim što su sjajni pokloni, ujedno predstavljaju stvarčice kojima s vremena na vreme obradujemo i sebe. USB lampe, pametni satovi, zvučnici i druge sitnice su idealan dodatak za vaš telefon, računare i knjige, a svakodnevno ih možete upotrebljavati na mnogo načina. Ovi praktični, džepni dodaci su sjajni za putovanja i one prilike u kojima su vam neophodni a nema mnogo mesta, zbog čega su uvek dobrodošli na putovanjima. 

#6 Notesi i blokčići

Ne može baš sve da se zapiše u telefon – nekada su nam potrebni opipljiv papir i trag olovke. Zato, srećom, uvek možemo da se vratimo lepim i praktičnim notesima koji staju u svaku torbu i “pamte” apsolutno sve što u njih stavite. Ono što je primamljivo kod notesa jeste njihov dizajn, koji varira od kreativnog i neobičnog, do klasičnog i elegantnog koji nikada ne izlaze iz mode. 

 

Sve ove korisne stvarčice su dokaz da su neke sitnice više od sitnica i da je uvek dobro imati ih pri ruci, naročito kada ste na putovanju ili u prilici koja zahteva praktične i džepne dodatke.

OSTAVITE ODGOVOR

Molimo unestite Vaš komentar
Molimo unestite Vaše ime ovde