Radovi JKP „Novosadska toplana“u Ulici Miše Dimitrijevića i Gogoljevoj ulici menjaju režim saobraćaja

JKP „Novosadska toplana“ Novi Sad danas, 8. maja , počinje radove na rekonstrukciji vrelovoda u Ulici Miše Dimitrijevića i Gogoljevoj ulici.

Zbog pomenutih radova, prema Rešenju Gradske uprave za saobraćaj i puteve, privremeno će biti izmenjen režim saobraćaja, a navedeni radovi će se izvoditi u dve faze.

Faza 1
Tokom prve faze radova obustavlja se saobraćaj u delu raskrsnice Ulice Miše Dimitrijevića sa Gogoljevom ulicom, tako da Ulica Miše Dimitrijevića ostaje prohodna za saobraćaj.
Određuje se obavezan smer „desno“ i „levo“ u Gogoljevoj ulici iz smera Tolstojeve ulice ka Ulici Miše Dimitrijevića. Takođe, Gogoljeva ulica postaje slepa iz smera Ulice Doža Đerđa prema Ulici Miše Dimitrijevića.

Faza 2
Tokom druge faze radova obustavlja se saobraćaj u Ulici Miše Dimitrijevića od kućnog broja 9 do Gogoljeve ulice, kao i deo Ulice Miše Dimitrijevića od kućnog broja 7a do kućnog broja 9b.

U zoni radova biće onemogućeno parkiranje vozila.

Privremena izmena režima saobraćaja za prvu fazu radova, važi od 8. maja do 24. maja 2023. godine, a za drugu fazu od 18. maja do 30. juna 2023. godine.

Scroll to top