Radovi na održavanju saobraćajnica

Radovi na popravci kolovoza izvode se intenzivnom dinamikom kako bi se, pred zimski period i dok to dozvoljavaju vremenski uslovi, saniralo što više saobraćajnica na teritoriji Grada Novog Sada.

 

U toku su radovi na poslednjoj deonici Futoške ulici, predviđenoj za ovu godinu, od Bulevara Evrope do Hajduk Veljkove ulice. Saobraćaj se odvija dvosmerno, na suprotnoj kolovoznoj traci.

 

Radovi se izvode i u Ulici Radomira Raše Radujkova, na kolovoznoj traci u smeru od Bulevara Evrope ka Bulevaru Slobodana Jovanovića. Za saobraćaj je prohodna kolovozna traka u suprotnom smeru.

 

U Ulici Petefi Šandora danas se završavaju radovi na asfaltiranju dela ulice od Senteleki Kornela do Feješ Klare i izvode se pripremni radovi na sledećoj deonici – od Feješ Klare do Jožef Atile.

 

Radovi na obnovi kolovozne konstrukcije uslovili su obustavu saobraćaja na Puta doktora Goldmana u Sremskoj Kamenici, od semafora do pred Novosadsku ulicu. Na ovoj deonici u toku su radovi na obeležavanju horizontalne signalizacije, nakon čega će se pristupiti sanaciji treće etape, od Novosadske ulice do kružnog toka. Dok traju radovi, za pristup Institutu građani treba da koriste pravac iz centra Sremske Kamenice, kroz Železničku ulicu.

 

U Sremskoj Kamenici izvode se i radovi na popravci kolovoza u Ulici Marka Oreškovića.

 

Podsećamo da je na snazi obustava saobraćaja i u delu Ulice Kraljevića Marka (od Bulevara Jaše Tomića do Ulice Berislava Berića), kao i u delu Partizanske ulice (od Rumenačke do Industrijske).

Scroll to top