Izmena saobraćaja zbog radova u Temerinskoj ulici

Javno komunalno preduzeće „Novosadska toplana“ Novi Sad danas, 3. oktobra 2022. godine, počinje radove na izgradnji vrelovoda u Temerinskoj ulici, u delu od Kisačke do Gundulićeve ulice.

Zbog pomenutih radova, prema Rešenju Gradske uprave za saobraćaj i puteve, određuje se privremena izmena režima saobraćaja u zoni radova.

Radovi će se izvoditi u fazama i u prvoj fazi vršiće se raskopavanje kolovoza u Temerinskoj ulici, od Kisačke do Dositejeve ulice. Za vreme trajanja radova saobraćaj će se odvijati dvosmerno u desnoj kolovoznoj traci (parna strana ulice). Iz Temerinske ulice u smeru ka centru biće omogućeno kretanje pravo u Ulicu Jovana Subotića i skretanje levo na Trg Marije Trandafil, dok će iz Kisačke ulice biti onemogućeno skretanje levo u Temerinsku ulicu. Takođe, iz Dositejeve i Almaške ulice biće omogućeno uključenje u Temerinsku ulicu samo u smeru prema Partizanskoj ulici.

Planirani rok za završetak radova je 1. decembar 2022. godine, dok će o narednim fazama radova javnost blagovremeno biti obaveštena.

Scroll to top