Privremena izmena trase zbog odvijanja jednosmernog saobraćaja na Bulevaru Jaše Tomića,

U skladu sa rešenjem Gradske uprave za saobraćaj i puteve (IV-34-3545/2022-5) određuje se privremena izmena trase autobuskih linija zbog odvijanja jednosmernog saobraćaja na Bulevaru Jaše Tomića, od raskrsnice sa Bulevarom oslobođenja do Kisačke ulice u Novom Sadu. Izmenjen režim saobraćanja linija važi od 05.08. do 21.08.2022.godine.
Autobusi na linijama broj 10,11A,11B, 15, 16, 17, 20, 21,22,23,24,30, 32, 33, 35, 42NK, 55NK, TE-TO menjaju trasu kretanja:

LINIJE BROJ 10,15,17,TE-TO
-Smer iz Centra: Saobraća redovnom trasom.
-Smer od železničke stanice: Od raskrsnice ulica Kisačke i Bul.Jaše Tomića nastavljaju pravo Kisačkom ulicom zatim skreću desno na Bul.Kralja Petra I do Bul. oslobođenja gde skreću levo na svoju redovnu trasu, sem linije 17 koja saobraća redovnom trasom prema centru.
-Na izmenjenom delu trase koristi redovno stajalište Kisačka-Bul. Jaše Tomića (stajalište linija 1 i 11b).

LINIJE BROJ 22,23,24
-Smer iz mesta ka železničkoj stanici: Od raskrsnice Kisačke ulice i Bul.Kralja Petra I autobusi skreću levo na Bul. Kralja Petra I i saobraćaju do Bul. oslobođenja zatim skreću desno na Bul. oslobođenja i idu do Železničke stanice.
Na izmenjenom delu trase koristi autobusko stajalište Kisačka-Bul.Kralja Petra I (stajalište linije 1 i 8)-Smer od železničke stanice: Saobraća redovnom trasom.

LINIJA BROJ 11A i 11B
-Linija 11A: Od raskrsnice ulica Kisačke i Jovana Cvijića skreće levo u Kisačku ulicu i ide do Bul.Kralja Petra I, zatim skreće desno na Bul. Kralja Petra I zatim ide pravo do Bul. oslobođenja , zatim skreće desno na Bul.oslobođenja i ide do Železničke stanice.
Na izmenjenom delu trase koristi autobusko stajalište KraljaPetra I-Kisačka (stajalište linije br 8).-Linija 11B: Saobraća redovnom trasom.

LINIJA BROJ 21,30
-Smer sa železničke stanice: Saobraća redovnom trasom.
-Smer iz mestaka železničkoj stanici: Od raskrsnice Kisačke ulice i Bul. Kralja Petra I autobusi skreću levo na Bul. Kralja Petra I i saobraćaju do Bul. oslobođenja zatim skreću desno na Bul. oslobođenja i idu do Železničke stanice.
Na izmenjenom delu trase ne koriste ni jedno autobusko stajalište.

LINIJA BROJ 35
-Smer sa železničke stanice: Saobraća redovnom trasom.
-Smer iz mestaka železničkoj stanici: Od raskrsnice ulica Kisačke i Bul. Jaše Tomića nastavljaju pravo Kisačkom ulicom zatim skreću desno na Bul. Kralja Petra I do Bul. oslobođenja gde skreću desno na Bul.oslobođenja i saobraćaju do Železničke stanice.
Na izmenjenom delu trase ne koriste ni jedno autobusko stajalište.

LINIJE BROJ 32,33
-Smer sa MAS-a : Saobraća redovnom trasom.
-Smer ka MAS-u: Od raskrsnice ulica Kisačke i Bul.Jaše Tomića nastavljaju pravo Kisačkom ulicom zatim skreću desno na Bul. Kralja Petra I do Bul. oslobođenja gde skreću desno na Bul.oslobođenja i saobraćaju do MAS-a.
Na izmenjenom delu trase ne koriste ni jedno autobusko stajalište.

LINIJE BROJ 16,20
-Smer sa železničke stanice:Saobraća redovnom trasom.
-Smer ka železničkoj stanici : Od raskrsnice ulica Kisačke i Bul. Jaše Tomića nastavljaju pravo Kisačkom ulicom zatim skreću desno na Bul. Kralja Petra I do Bul. oslobođenja gde skreću desno na Bul.oslobođenja i saobraćaju do Železničke stanice.
Na izmenjenom delu trase ne koriste ni jedno autobusko stajalište.

LINIJE BROJ 42NK
-Smer iz mesta: U Rumenačkoj ulici od kružnog toka skreće levo i preko nadvožnjaka saobraća u zonu Jug do Albusa, zatim desno ulicom Put Novosadskog partizanskog odreda do raskrsnice sa Industrijskom ulicom odakle nastavlja svojom redovnom trasom.
Na izmenjenom delu trase koriste sva postojeća stajališta.
-Smer iz zone: Od raskrsnice ulica Industrijske i Put Novosadskog partizanskog odreda nastavlja pravo ulicom Put Novosadskog parizanskog odreda do Albusa, zatim ide na nadvožnjak do kružnog toka u Rumenačkoj ulici odakle nastavlja svojom redovnom trasom.
Na izmenjenom delu trase koriste sva postojeća stajališta.

LINIJA BROJ 55NK
-Smer iz mesta: Na raskrsnici ulica Kornelija Stankovića i Rumenačke skreće levo u Rumenačku ulici do kružnog toka zatim skreće desno i preko nadvožnjaka ide u zonu Jug do Albusa, zatim desno ulicom Put Novosadskog partizanskog odreda do raskrsnice sa Industrijskom ulicom odakle nastavlja svojom redovnom trasom.
Na izmenjenom delu trase koriste sva postojeća stajališta.
-Smer iz zone: Od raskrsnice ulica Industrijske i Put Novosadskog partizanskog odreda nastavlja pravo ulicom Put Novosadskog parizanskog odreda do Albusa, zatim ide na nadvožnjak do kružnog toka zatim se isključuje u Rumenačku ulicu i saobraća do raskrsnice Rumenačke ulice i Kornelija Stankovića zatim skreće desno odakle nastavlja svojom redovnom trasom.
Na izmenjenom delu trase koriste sva postojeća stajališta.

 

 

Scroll to top