Dostava računa za oktobar JKP Informatike

JKP „Informatika“ obaveštava korisnike da su sve račune za oktobar dostavili nadležnom preduzeću radi distribucije. Rok za izmirenje obaveza je 28. u mesecu, i opciju o pomeranju roka za  plaćanje  računa za komunalno-stambene usluge razmotriće ukoliko  bude bilo potrebe za tim.

iz Informatike takođe nagčlašavaju da se informacija o računu može se dobiti pozivanjem kontakt centra 0800222021 ili uvidom na sajt Informatike u delu moji računi.

Računi se mogu preuzeti i lično u bilo kojoj poslovnici JKP „Informatika” Novi Sad.

Pored ovoga ,  pozivaju korisnike da se, ukoliko do sada nisu, registruju za elektronsku dostavu i plaćanje računa i u tom slučaju će račune svakog meseca dobijati putem mejla.

Registrovani korisnik može svoje račune da preuzme i plati bez odlaska u platnu instituciju, bez čekanja u redu ili čekanja dostave računa na kućnu adresu.

Korisnici koji žele da izmire račun za komunalno-stambene usluge mogu to da urade na  blagajnim mestima JKP Informatike. (Bul. cara Lazara 3, Dušana Vasiljeva 8, Bul. oslobođenja 36, Bul. Slobodana Jovanovića 15, Janka Veselinovića 3).

Iz Informatike naglašavaju da će kao preduzeće, ukoliko bude bilo potrebe za tim, preduzeti sve potrebne mere da građani ni na koji način ne budu oštećeni.

Scroll to top