Zvanično počelo Exit leto ljubavi ! (VIDEO)

Novi Sad, 6. jula 2017 - Vatromet izned Petrovaradinske tvrdjave. Exit festival koji se na Petrovaradinskoj tvrdjavi odrzava 18. put sinoc je imao najspektakularnije otvaranje ikada, uz 10-minutni vatromet kakav dugo nije vidjen u Novom Sadu. Svecanost otvaranja Exita pocela je u 23 sata performansom sa temom obelezavanja 50 godina "Leta ljubavi", sto je i moto ovogodisnjeg Exit festival. FOTO TANJUG / JAROSLAV PAP / bb

Exit festival koji se na Petrovaradinskoj tvrđavi održava 18.put, sinoć je imao spektakularno otvaranje, uz desetominutni vatromet kakav dugo nije viđen u Novom Sadu.

Svečanost otvaranja Exit-a, počela je u 23h performansom sa temom obeležavanja 50 godina „Leta ljubavi“, što je i moto ovogodišnjeg festivala.

Razgovarali smo sa posetiocima Exita, koji su na Petrovaradinsku tvrđavu došli iz svih krajeva sveta i pitali ih za utiske prvog dana festivala.  Deo atmosfere od sinoć zabeližila je naša kamera, a mi se nadamo da smo uspeli da vam prenesemo bar deo onoga što, ipak, mora lično da se doživi.

 

 

FOTO: Jaroslav Pap/ Tanjug

OSTAVITE ODGOVOR

Molimo unestite Vaš komentar
Molimo unestite Vaše ime ovde