Zoran Kesić ponovo u Pozorištu mladih 5. oktobra

ZBOG IZRAZITO  VELIKOG INTERESOVANJA I PRIJEMA KOD PUBLIKE PONOVIĆE SE ODRŽAVANJE POZORIŠNE PREDSTAVE, STEND-UP KOMEDIJE “ZORAN KESIĆ,  PRIČE I PESME”, koja će se održati 5, OKTOBRA 2019 godine sa početkom od 20,00 sati u “POZORIŠTU MLADIH“ u Novom Sadu. Ovo će biti OSMO izvođenje predstave u Novom Sadu, a nakon održanih predstava u maju, septembru i novembru prošle i januaru, martu i maju ove godine, za koje su sve ulaznice bile prodate u rekordnom roku.

“KESIĆ,  PRIČE I PESME”  je humoristička priredba koja kombinuje elemente stendap komedije,  pozorišta,  improvizacije, kabaretskog programa sa izvodjenjem  songova i interakcije sa publikom. Zoran Kesić, jedno od najpoznatijih TV lica u Srbiji i jedan od najcenjenijih satiričara i humorista u regionu bivše Jugoslavije, autor je kompletnog scenarija za svoj nastup. Što samo po sebi nije garant kvaliteta, ali je bar garant da je sve njegovo i da ga niko neće tužiti za plagijat i kradju. Izuzev dela priče o korupciji. Tu se malo umešao i ‘’Njuz Net’’, ali nemojte im to reći, nisu plaćeni za ovo.

U svojoj priredbi, Kesić na zabavan, satiričan i oštar način obrađuje teme poput politike, korupcije,  religije,  nacionalnih mitova,  penzionera,  muško ženskih odnosa,  umetnosti,  medija,  društvenih mreža i mačaka. Kesić se poigrava sa stereotipima,  balansira na granici politički korektnog,  ne plašeći se da u satiričnom maniru otvori i najbolnije teme.

Tokom priredbe priča i peva. Otuda i genijalni naziv programa “PRIČE I PESME”. Ko bi se toga dosetio? Pa Kesić.

Nijedno izvođenje predstave nije isto kao neko koje je već odigrano. Svako je protkano novim detaljima iz okoline i svakodnevnice u kojoj se nalazimo, koje umetnik veoma dobro ažurira i obrađuje na njemu svojstven, krajnje duhovit i satiričan način.  Na osnovu toga se i njegove priče i pesme, svakim novim nastupom, proširuju i obogaćuju, pa ova priredba dobija formu živog, rastućeg, menjajućeg organizma.

Kesić inače nikada o sebi ne govori u trećem licu. To rade samo egocentrične, primitivne, samo zaljubljene budale. E, al ovo je pisanje, to se ne računa.

Nakon mnoštva gradova u kojima je sa predstavom gostovao i ovaj put, osmi po redu, se ponovo vraća u Novi Sad, gde se po njegovom mišljenju najbolje  oseća i gde je ostvario najbliži kontakt sa publikom. A nada se i ona sa njim. Verovatno su se pronašli u onim novim detaljima iz okoline i svakodnevnice.

Ulaznice, po cenama od 1.200,00 za parter i 1.000,00 za balkon, možete nabaviti u knjižari ‘’MALA VELIKA KNJIGA“, u holu “POZORIŠTA MLADIH“, kao i kroz prodajnu mrežu “GIGSTIX“a, od ponedeljka 2.septembra 2019.

 

OSTAVITE ODGOVOR

Molimo unestite Vaš komentar
Molimo unestite Vaše ime ovde