U petak, 16. marta 2018. godine, u hotelu „Hollywood“ u Sarajevu biće održana „Fokus“ konferencija, a učesnik i pokrovitelj konferenciji biće i Turistička organizacija Zlatibor.

Cilj ove konferencije je okupljanje i povezivanje pojedinaca zaposlenih u javnoj administraciji i javnim firmama, te onih koji se bave odnosima s javnošću kako bi razgovarali o strategijama, taktikama i komunikacijskim procesima. Međunarodna konferencija „Fokus“ okuplja veliki broj zemalja Jugoistočne Evrope i predstavlja platformu za povezivanje, razmenu znanja i iskustva, definisanje smernica novih komunikacijskih procesa. Moto konferencije glasi „bliže ljudima“, a učesnici će biti predstavnici javnog i privatnog sektora. Misija zaposlenih u svim sektorima, naročito javnim institucijama je približavanje građanima putem jednostavne i transparentne komunikacije, a sve s ciljem zajedničkog napretka.

Turistička organizacija Zlatibor, kao jedna od najbitnijih ustanova za razvoj turizma na Zlatiboru, promociju i komunikaciju na svim nivoima u sektoru turizma i usluga, uzeće učešće na ovoj međunarodnoj konferenciji, a predstavnici će imati priliku da razmene iskustva i znanja u komunikacijkim procesima i odnosima sa javnošću. Učešće Turističke organizacije Zlatibor na konferenciji idealna je prilika da se predstavi celokupna ponuda planine, sa akcentom na turističke sadržaje koji goste Zlatibora očkuju u toku predstojećih prolećnih praznika i dolazeće letnje sezone.

OSTAVITE ODGOVOR

Molimo unestite Vaš komentar
Molimo unestite Vaše ime ovde