Završen Exit, najposećeniji ikada

Velikom žurkom na Mejn stejdžu u režiji Hardwell-a, jednog od najboljih DJ-eva na svetu, koncertom „Orthodox Celts“-a na Fjužn stejdžu i nastupom legendarne Nine Kraviz na Dens areni, završen je ovogodišnji Exit festival koji je sa više od 215.000 posetilaca najposećeniji ikada.

Organizatori jednog od najboljih muzičkih festivala u Evropi mogu biti više nego zadovoljni jer pored rekordne posete sa punim pravom mogu reći da je 18. izdanje Exita bilo i, kada se pogleda lista učesnika, najkvalitetnije do sada jer je svaka od pet večeri obilovala nastupima najvećih svetskih, regionalnih i domaćih zvezda.

Poslednju veče ovogodišnjeg Exita obeležio je Rag“n“Bon Man fantastičnim nastupom na najvećoj festivalskoj bini, ali i Roisin Murphy koja je podsetila na svoj prvi nastup na Petrovaradinskoj tvrđavi kada je kao pevačica grupe „Moloko“ 2003. godine ostvarila jedan od legendarnih koncerata na Exitu.

Šlag na tortu petodnevnog muzičkog hepeninga na Petrovaradinskoj tvrđavi stavio je Hardwell, jedan od tri najbolja DJ-a na planeti, koji je svojeručno potpisao završnu žurku na Main stage-u, kojom je nastavljena praksa ustanovljena prošle godine kada je kraj Exita „odsvirao“ legendarni Dejvid Geta.

Exit karavan, koji ove godine slavi 50 godina od čuvenog leto ljubavi, nakon krstarenja od Umaga i Sea star festivala , preko Temišvara, odnosno Revolution festivala i Novog Sada, seli se u Crnu Goru, tačnije u Budvu gde će od 13. do 15. jula biti održan četvrti po redu Sea dance festival.

Izvor: RTV

OSTAVITE ODGOVOR

Molimo unestite Vaš komentar
Molimo unestite Vaše ime ovde