XV Forum hotelijera održan u novootvorenom Grand Hotelu Tornik na Zlatiboru

Jubilarni, XV Forum hotelijera sa regionalnim učešćem, koji uključuje i dodelu godišnjih priznanja “Ambasadori dobre usluge”, održan je od  23. do 25. novembra  u Grand Hotelu Tornik na Zlatiboru, u organizaciji časopisa „Turistički Svet“, a uz institucionalnu podršku Ministarstva trgovine, turizma i telekomunikacija, Privredne komore Srbije i Univerziteta Singidunum.

U okviru Foruma, na svečanoj ceremoniji,  pripadnicima hotelske industrije i njihovim partnerima po 13. put dodeljena su eltina priznanja “Ambasadori dobre usluge” – svojevrsni „Oskar“ hotelske industrije Srbije i regiona.

Jedan od laureata nagrade u kategoriji investicija godine je Miroljub Aleksić, vlasnik Grand hotela Tornik, za koji je i dobio ovu prestižnu nagradu.

U okviru novootvorenog Grand Hotela Tornik nalazi se i Tornik Sky koji će biti otvoren u narednim mesecima. Prema rečima Aleksića, Tornik Sky ponudiće svojim gostima nešto što do sada nije bilo dostupno u regionu. Ovaj hotel raspolagaće sa najvećom kongresnom salom od 1300 metara  kvadratnih i 1500 mesta, biće dostupan i najveći rotacioni restoran na svetu sa pogledom na ceo region, kao i 350 luksuznih soba i apartmana.

Priznanje za hotel godine otišlo je u Beograd u Hotel Saint Ten koji se nalazi na Vračaru. Kvalitet ovog hotela prepoznao je stručni žiri XV Foruma hotelijera, ali i stručnjaci iz sveta.

Kao podstrek za dalje napredovanje i razvijanje dodeljena je i nagrada u kategoriji novi kvalitet, koja je pripala renoviranom Hotelu Vila Breg iz Vršca

Tokom trajanja Foruma, pored dodele nagrada “Ambasadori dobre usluge”, učesnici su imali priliku da prisustvuju mnogobrojnim panelima i predavanjima. Ovogodišnja tema Foruma bila je „Na putu od vizije do realizacije“. Kako snove pretvoriti u realnost, zašto je to putovanje često na granici nemoguće misije, kakva je logistika zaista neophodna da bi se kreirala održiva budućnost, koje su vidljive, a koje nevidljive rupe na putu do njene realizacije i kako ih izbeći… samo su neka od dragocenih iskustava i dilema koje su sa učesnicima XV Foruma podelili ugledni investitori ali i hotelijeri iz regiona, konsultanti, predstavnici akademske elite, resornih ministarstava, profesionalnih udruženja iz Srbije i regiona…

Forum hotelijera jedan je od najvećih i najatraktivnijih godišnjih susreta hotelijera, akademske elite i uglednih predstavnika prateće privrede, koji od 2002. godine organizuje Redakcija časopisa „Turisitčki Svet”.

OSTAVITE ODGOVOR

Molimo unestite Vaš komentar
Molimo unestite Vaše ime ovde