Vučkoland zabavni park apsolutni hit u regionu

Letnja sezona na Jahorini otvorena je krajem meseca juna i već beleži odlične rezultate ali i veliko interesovanje posetilaca.
Ovim povodom direktor Olimpijskog centra Jahorina, Dejan Ljevnaić, je izjavio: „U prvim danima rada ostvareno je gotovo 4.000 vožnji a promet je dostigao gotovo 30.000KM, što je četiri puta više nego prošle godine. Jahorina je uz najduži planinski bob u regionu, panoramsku vožnju žičarom, letnje sankanje i Xraycer vožnje postala domaćin adrenalinskim atrakcijama Tower, Loopster i Skydive. Radi se o atrakcijama koje je moguće videti samo u velikim zabavnim parkovima poput Disneyland-a. Upravo ovi letnji sadržaji su dokaz da Jahorina živi 365 dana u godini. Potpuni hit ovog leta je Vučkoland karta koja pruža celodnevnu zabavu za decu i odrasle a podrazumeva korištenje svih letnjih sadržaja uključujući i nove adrenalinske atrakcije za samo 35KM. Nakon adrenalinskih iskustava, posetioci rado biraju odmor u Olimpijskom baru sa najkvalitetnijom hranom, najraznovrsnijom ponudom napitaka i velikom terasom sa pogledom na jezero. Za sve one koji ovog leta koriste sadržaje Olimpijskog centra Jahorina obezbeđen je popust od 30% na usluge Olimpijskog Bara.”
Dodao je da Jahorina nije samo interesantna ljubiteljima aktivnog odmora i prirode već i investitorima koji sve češće odlučuju novac ulagati upravo na ovoj olimpijskoj planini. Trenutno se na Jahorini grade novi objekti na 15 lokacija koje se prostiru na 96.200 m2 uključujući i rekonstrkuciju hotela Rajska Dolina, a u narednom periodu u planu je započinjanje radova na još tri objekta, tako da na Jahorini više nema slobodne parcele za gradnju. Radi se o objektima veličine od 2.000 m2, pa sve do 75.000m2, što je veličina objekta koji se gradi na mestu bivšeg hotela Jahorina od strane iskusnih i priznatih investitora. Gradnja novih objekata na Jahorini će zaposliti mnoge sa ove regije.
Uprkos velikim infrastrukturnim radovima i modernizaciji planinskog centra, Jahorina je i  dalje zadržala svoj Olimpijski duh i posetioci rado biraju šetnje planinskim stazama i užitak u neprevaziđenim panoramskim prizorima netaktnute prirode i pogledu na okolne planine.
U toku letnje sezone svi sadržaji ovog centra su u pogonu svakog dana od 10 do 17 časova. Svake subote je  moguća i noćna vožnja šestosedom i planinskim bobom u terminu od 20:00 do 22:00 časa, što je novitet od ove sezone.

OSTAVITE ODGOVOR

Molimo unestite Vaš komentar
Molimo unestite Vaše ime ovde