Visoka škola strukovnih studija MPK dobitnik priznanja za kvalitet

Visoka škola strukovnih studija za menadžment i poslovne komunikacije  iz Sremskih Karlovaca , predstavila se na ovogodišnjem Sajmu obrazovanja „Putokazi“, koji se održava na Novosadskom sajmu od 8. do 12. marta .

Visok kvalitet obrazovanja u MPK prepoznao je i žiri ovogodišnjeg Sajma nagradivši Visoku školu priznanjem za kvalitet, a tokom 14 godina rada ove visokoobrazovne ustanove ova škola se trudila upravo da svojim studentima pruži kvalitet u obrazovanju.

Ove godine MPK se predstavila zainteresovanim srednjoškolcima Vojvodine svojim smerovima‒ 5 akreditovanih smerova  od kojih svaki, na najbolji mogući način, priprema studente za buduće tržište rada.

14 generacija studenata, brojna priznanja za kvalitet, akreditovani smerovi koji su prilagođeni potrebama današnjeg tržišta samo su neki od najvažnijih kvaliteta Visoke škole strukovnih studija za menadžment i poslovne komunikacije iz Sremskih Karlovaca.

Recept za uspeh, prema rečima direktora ove institucije je, rad na kvalitetu- kako same škole tako i nastavnog osoblja.

Obrazovni proces u Visokoj školi odvija se po studijskim programima i nastavnim metodama koji se neprestano inoviraju, sa ciljem da studenti ovladaju najaktuelnijim znanjima, umećima i veštinama, da se osposobe za kreativan rad i time steknu sigurnu osnovu za uspešno zapošljavanje.

OSTAVITE ODGOVOR

Molimo unestite Vaš komentar
Molimo unestite Vaše ime ovde