Uspešno leto na Jahorini

Letnja sezona na Jahorini otvorena je pre više od 30 dana i za to vreme broj prodatih karata za panoramsko razgledanje i tjubing dostigao je rekordan broj. Samo u julu mesecu prodato je više od 3.000 karata letnjih sadržaja na Jahorini što je za 75,4% više u odnosu na prethodnu godinu za pomenuti period.

Olimpijski centar Jahorina zajedno sa fondacijom “Podrži život” prvi put na Jahorini u okviru letnje turističke sezone organizuje humanitarnu “Trku za život”. Trka će se održati 11. Avgusta u 11 časova i to u dve kategorije – porodična i extreme. Prijave su moguće već sad na www.oc-jahorina.com, na platou Poljice i u hotelu “Bistrica” dok će se od 10. avgusta prijave i  uplate vršiti i u hotelu „Termag“ i u aparthotelu „Vučko“.

Letnja sezona na Jahorini se i dalje nastavlja i posetiocima uz promotvne pakete i tematske vikende pruža neograničen broj mogućnosti za zabavu, odmor i uživanje. Ponuda Jahorine ovog leta prilagođena je porodicama ali i svim onima koji vole odmor da provode aktivno uz adrenalin i sport. Do kraja leta posetioce očekuju popusti od 20% na sve sadržaje u toku Race opening (3.-5. Avgust) i Školskog vikenda (31. Avgusta – 2. Septembra).

Uživajte u aktivnom letu na Jahorini!

OSTAVITE ODGOVOR

Molimo unestite Vaš komentar
Molimo unestite Vaše ime ovde