Učenici OŠ „Miloš Crnjanski“ posetili „Novosadsku toplanu“

Učenici drugog razreda OŠ „Miloš Crnjanski“ danas su posetili Toplanu „Zapad“ kako bi se upoznali sa načinom rada i funkcionisanja „Novosadske toplane“.

Ovakve organizovane posete đaka iz različitih novosadskih škola realizuju se već desetak godina. Današnji vodič kroz Toplanu novosadskim osnovcima bila je rukovodilac odeljenja proizvodnje u „Novosadskoj toplani“ Aleksandra Lukić koja je tim povodom izjavila da su ove posete sada već tradicionalne, te da su reakcije dece uvek pozitivne.

Tokom posete deca su naučila šta je to kotao i kako su njihovi radijatori preko zime topli, a sudeći prema reakcijama učenika i ova poseta je bila više nego uspešna.

Učiteljica odeljenja II2 Vesna Živković istakla je da su deca na putu do Toplane upoznala grad, saobraćaj, prirodu, a takođe su i pevala i rekreirala se, pa je zbog toga ova poseta od višestruke koristi.

Učenici su napustili Toplanu sa nekim novim saznanjima, a iz ovog preduzeća priredili su im i male poklone kao uspomenu na ovu posetu.

PODELI
Prethodni članakNaselje Vinogradi u Kaću bez vode
Sledeći članakRadio Delta
Avatar
Radio Delta, poseduje dozvolu za rad kao jedina regionalna radio stanica u AP Vojvodini na 89,5 mhz, a koja kao takva zonom rada obuhvata regiju Srema i Bačke gde pripada i Novi Sad. Naša pokrivenost je Južnobački okrug, Srem i veći deo Mačve. Program Delta radija prema istraživanju javnog mnjenja i analizama slušanosti svakodnevno prati preko 180.000 građana Novog Sada i regije (oba pola , pretežno urbane populacije)

OSTAVITE ODGOVOR

Molimo unestite Vaš komentar
Molimo unestite Vaše ime ovde