U Rektoratu Univerziteta u Novom Sadu dodeljene nagrade najboljim studentima

U Rektoratu Univerziteta u Novom Sadu danas su svečano dodeljene Izuzetne nagrade studentima Univerziteta u Novom Sadu za uspeh u toku studija. Ova nagrada dodeljuje se studentima koji su u toku studija u prethodnoj školskoj godini iz svih položenih ispita ostvarili prosečnu ocenu 10.

Nagrade su na svečanosti uručili rektor Univerziteta u Novom Sadu prof. dr Dejan Jakšić i prorektorka za nastavu prof. dr Sanja Podunavac-Kuzmanović.

Nagrađeni studenti danas će zajedno pogledati predstavu „Mama mia“. Pokred sekretarijata za visoko obrazovanje u ovoj nagradi učestvovao je i Institut za ratarstvo i povrtarstvo, a direktorka Instituta Svetlana Balešević –Tubić istakla je da Institut najboljim studentima pruža šansu za stručne prakse, ali i zaposlenje.

Ovakvo priznanje za studente predstavlja potvrdu da se rad isplatio, ali nagrada predstavlja i svojevrsan podsticaj za dalje napredovanje.

Laureati nagrade su 11 studenata Filozofskog fakulteta, dva studenta Pravnog fakulteta, četiri studenta Tehnološkog fakulteta, osam studenata Ekonomskog fakulteta, 46 studenata Fakulteta tehničkih nauka, 41 student Prirodno-matematičkog fakulteta, 16 studenata Akademije umetnosti, četiri studenta Tehničkog fakulteta „Mihajlo Pupin“ i dva studenta Fakulteta sporta i fizičkog vaspitanja.

OSTAVITE ODGOVOR

Molimo unestite Vaš komentar
Molimo unestite Vaše ime ovde