Dilema šta kupiti mališanima na Novu Godinu uvek postoji

Decembar je vreme praznika, vreme darivanja, ljubavi i porodičnih aktivnosti. Prednovogodišnja euforija postaje deo naših života, kako kroz novogodišnju rasvetu koja nagoveštava dolazak Nove Godine, tako i kroz šarene ukrase koji nas u marketima podsećaju da se bliži vreme praznika.

Za vreme Nove Godine i Božića deca dobijaju najviše slatkiša i igračaka. Ipak ostaje pitanje koju igračku kupiti detetu, jer je izbor ogroman.

Od kocki, plišanih i interaktivnih igračaka, pa sve do automobila na akumulator, traktora na pedale i guralica. Za šta god da se odlučite bitno je da pratite interesovanje svog deteta, kao i da vodite računa o tome za koji je uzrast igračka koju kupujete namenjena.

Još jedna od ideja za poklon je i fotelja. Klinci vole da imaju svoje mesto, a ove foteljice su uglavnom od sunđera I vrlo su udobne.

Izbor mogu biti neke knjige sa životinjama i bajke da  čitate pred spavanje. Prve reči, drvene slagalice ,patofnice sa likom životinja su nešto što deca takođe obožavaju,  telefon igračku.

Mame i tate koje rade često od firmi dobijaju paketiće za decu. Ovaj prelep gest poslodavca deo poslovne tradicije jednog dela firmi u Srbiji. Dodela paketića u firmi često je I veliko olakšanje za roditelje jer ne moraju dodatno da se troše. Upravo to su pomenule i mame iz grupe te su neke napisale da deci neće kupovati ništa, te da od firme dobijaju paketić u čiji izbor ne sumnjaju.

I dragi roditelji, nije bitno da li će detetu Deda Mraz doneti auto na akumulator ili voćnu tortu bitno je da praznike provedete porodičnu uz puno smeha i ljubavi. Jer vreme koje provodite sa decom i porodičnu tradiciju koju pravite deca pamte ceo život!

izvor: bebac.com

OSTAVITE ODGOVOR

Molimo unestite Vaš komentar
Molimo unestite Vaše ime ovde