Predstava ‘’Šećer je sitan, osim kad je kocka’’, rađena je po istoimenom komadu Nikole Pejakovića. Komad je komična studija bračnih odnosa, bračni portret u kome svako može da prepozna sebe i svoju bračnu situaciju. Ovo je isečak iz života jednog bračnog para sa Banovog brda, koji slika njihove turbulentne odnose sa prijateljima, kumovima, komšijama, kao međusobne svađe i mirenja. Pravi sitkomovski, bulevarski teatar, laganog, ali ne i jeftinog humora, prepun glumačkih bravura i detalja koji će vas namejati do suza.

U predstavi koja je urađena po tekstu i u režiji Nikole Pejakovića, uloge tumače Andrija Milošević, Sloboda Mićalović, Viktor Savić i Aleksandra Tomić. Složićete se vrhunska ekipa glumaca. Ovo će biti drugoo novosadsko izvođenje predstave, a premijera je održana 22. novembra u sklopu otvaranja novooformljenog “TEATRA NA BRDU“ u Beogradu. Nakon toga na svim odigravanjima po Srbiji naišla je na veliko interesovanje publike odlično primljena i nagradjena ogromnim aplauzima. Podsećanja radi, sve ulaznice za pemijerno izvođenje u Novom Sadu su prodate deset dana pre  održavanja i evo prilike za sve one koji tada nisu uspeli da ih nabave.

Ulaznice za predstavu se od ponedeljka 3.3.2019 mogu kupiti na blagajni SRPSKOG NARODNOG POZORIŠTA po veoma pristupačnim cenama od 1.400,00 dinara za prvih dvanaest redova partera, 1.300,00 dinara za ostalih šest, do 18. reda partera i središnja sedišta na balkonu i 1.200,00 dinara za bočna sedišta na balkonu.

OSTAVITE ODGOVOR

Molimo unestite Vaš komentar
Molimo unestite Vaše ime ovde