Saveti za negu kože tokom letnjih meseci

Koža je najveći ljudski organ, a uloga kože u organizmu je višestruka. Koža obavija naše telo, učestvuje u termoregulaciji, koža je naš receptor za dodir, a ima i estetsku ulogu. Zbog svoje višestruke uloge, koža zahteva i višestruku negu i redovnu posetu dermatologu.

Vlasnica Poliklinike „Nada Diva“, dr Nada Radulaški posebno preporučuje posetu dermatologu tokom letnjih meseci, kada je koža najviše izložena UV zracima.

Ukoliko dermatolog na pregledu uoči mladež koji je sklon promenama u Poliklinici Nada Diva dostupan je i dubinski pregled mladeža – dermoskopija. Nakon toga ako je potrebno uklanjanje mladeža, bilo iz zdravstvenih ili estetskih razloga, u poliklinici Nada Diva uklanjanje se vrši specijalnom metodom koja podrazumeva radiotalase. Zahvaljujući ovoj inovativnoj metodi već nakon dve nedelje rana će potpuno zarasti, te je intervencija moguća i neposredno pred godišnji odmor.

Ulepšavanje kože ne podrazumeva samo otklanjanje mladeža koji nam se estetski ne dopadaju, već i brigu o celom telu. Estetski problem mnogih žena svakako je celulit, a uz odgovarajuće tretmane u Poliklinici Nada Diva moguće je stati i tome na put.

S obzirom na to da je za celulit u velikoj meri krivac hormon estrogen, koji svojim aktivnostima može da doprinese ponovnom stvaranju celulita, dr Radulaški preporučuje da se ovi tretmani povremeno ponavljaju.

OSTAVITE ODGOVOR

Molimo unestite Vaš komentar
Molimo unestite Vaše ime ovde