Revija kratkog đačkog filma „Filmić 2017.“ na FIMEK-u

Završna manifestacija revije kratkog đačkog filma pod nazivom „Filmić 2017.“, održala se juče u amfiteatru Fakulteta za ekonomiju i menadžment u Novom Sadu. Na ovoj manifestaciji učestvovali su učenici osnovnih i srednjih škola koji su pravili kratke filmove na zadate teme, a najbolji od njih su dobili i nagrade.

Nagradu grand pri ovogodišnje ravije kratkog đačkog filma osvojio je film „Internet pamti sve“ koji su radili srednjoškolci iz Gornjeg Milanovca. Oni su ovim filmom pokušali da ukažu na realne probleme koje internet nosi sa sobom a kojih mladi ljudi njihovog uzrasta nisu ni svesni.

„Filmić“ se održava već 4. godinu za redom na FIMEK-u, a cilj ovakve manifestacije je da podstakne kreativnost kod učenika osnovnih i srednjih škola i omogući im da se bave , kroz film, realnim društvenim problemima.

Pokrovitelji i suorganizatori manifestacije su Pravni fakultet za privredu i pravosuđe i Fakultet za ekonomiju i inženjerski menadžment a organizator i realizator je Centar za razvoj i primenu nauke tehnologije i informatike.

 

OSTAVITE ODGOVOR

Molimo unestite Vaš komentar
Molimo unestite Vaše ime ovde